ForsideMariagerfjordMindreårig sigtet i blotterisag mod 11-årig pige

Mindreårig sigtet i blotterisag mod 11-årig pige

Mindreårig sigtet i blotterisag mod 11-årig pige

Nordjyllands Politi oplyser følgende i en pressemeddelse:

En ung mand under 18 år meldte tirsdag den 23. januar sig selv til Nordjyllands Politi i sagen, hvor en 11-årig pige i Valsgård, nordøst for Hobro, blev udsat for blufærdighedskrænkelse på vej hjem fra skole. Den unge mand er blevet sigtet for forholdet.

Tirsdag den 23. januar 2024 henvendte en ung mand under 18 år sig på Hobro Politistation sammen med en forælder. Den unge mand ønskede at melde sig selv i blotterisagen fra Valsgård, hvor Nordjyllands Politi har efterlyst vidner og offentliggjort et signalement på en person, der den 17. januar omkring kl. 14:35 blottede sig for en 11-årig pige, da hun var på vej hjem fra skole.

LÆS OGSÅ: Blottede sig for 11-årig pige


”Den unge mand blev afhørt til sagen. Han fortalte, at han var ked af det, der var sket, og at pigen var blevet utryg over hans handling. Det var årsagerne til, at han sammen med en forælder valgte at opsøge politiet,” forklarer efterforskningsleder og politikommissær Mikkel Brügmann, Nordjyllands Politi.

Han fortæller videre:

”Den unge mand er nu sigtet for blufærdighedskrænkelse, og han kan se frem til et retsligt efterspil.”

Politikommissæren oplyser, at der er tale om en ung mand fra Mariagerfjord kommune.

Sagen opklaret – tak for henvendelser

Nordjyllands Politis efterforskning – der blandt har bestået i at finde mulige vidner, foretage forhøringer og afhøringer og forestå undersøgelser omkring gerningsstedet – er nu afsluttet.

”Blufærdighedskrænkelse er en alvorlig sag, og det skaber utryghed. Derfor er vi glade for, at gerningsmanden er identificeret, og vi anser sagen for at være opklaret. Jeg vil gerne samtidig sige tak for de henvendelser, vi har fået fra befolkningen,” runder politikommissær Mikkel Brügmann af.

Nordjyllands Politi aflyser dermed den tidligere udsendte efterlysning i sagen.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet