ForsideRebildMere end 6100 billetter solgt på 3 timer

Mere end 6100 billetter solgt på 3 timer

Mere end 6100 billetter solgt på 3 timer

REGAN Vest er populært som aldrig før – I løbet af tre timer har museet solgt mere end 6.100 billetter

Tirsdag formiddag satte Nordjyske Museer ca. 6.800 billetter i salg til Koldkrigsmuseet REGAN Vest for perioden midt april til og med juni. Og det er gået stærkt med at sælge billetter denne gang. Da salget blev skudt i gang kl. 10, sad mere end 2.000 kunder i kø, og efterspørgslen virker større end nogensinde før set i forhold til tidligere, når museet har sat billetter i salg.

”Igen kan vi konstatere, at REGAN Vest er utrolig populær.  Vi ved godt, at der er stor interesse for at besøge museet og se selve bunkeren, men vi bliver alligevel lidt paf over, hvor stærkt det går, når vi sætter billetter i salg. Og at det tilsyneladende går hurtigere for hver gang. På blot tre timer havde vi solgt mere end 6.100 billetter,” siger museumsdirektør ved Nordjyske Museer, Lars Christian Nørbach, og fortsætter:

”Vi kan kun gisne om, hvorfor salget går hurtigere og hurtige, for hver gang vi sætter billetter i salg. Men det kan skyldes, at de mange glade museumsgæster spreder rygtet om, hvor enestående en oplevelse Koldkrigsmuseet REGAN Vest er – og ikke mindst, hvor nærværende og levende guiderne formidler historien.”

Kigger man rundt på fx trustpilot, tripadvisor, Google og Facebook er der stort set kun positive bemærkninger og mange-stjernede anmeldelser at se.

Nordjyske Museer forventer at kunne sætte billetter i salg til sommerferieperioden sidst i marts eller begyndelsen af april. Der vil ifølge Nordjyske Museer løbende komme ekstra billetter i salg, hvis fx et busselskab eller en anden større gruppe vælger at aflyse en planlagt tur.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler