ForsideMariagerfjordMariagerfjord Kommune søger: SSH og SSA søges til Hadsund Hjemmepleje

Mariagerfjord Kommune søger: SSH og SSA søges til Hadsund Hjemmepleje

Mariagerfjord Kommune søger: SSH og SSA søges til Hadsund Hjemmepleje

JOBANNONCE: Er du social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, så søger Hadsund Hjemmepleje netop nu kollegaer i dagvagt. Vi søger dig, som med din faglighed, har lyst til at yde en professionel og værdig omsorg for borgere i eget hjem.

Stillingerne er på 30-32 timer / uge – dog kan du være medbestemmende på ønsket om færre eller flere timer. Arbejdstiden er dagvagt, hvor der arbejdes hver 2. eller 3. weekend.

Ansættelsen er per 1. maj 2024 eller snarest muligt.

Ved Hadsund hjemmepleje arbejder vi ud fra følgende:

Samarbejde:

Vi tror på – at sammen kan vi mest og derfor skal du være en team-player. Du skal være rummelig og anerkendende, både over for borgere, pårørende og over for kolleger.
Ved Hadsund Hjemmepleje bestræber vi os på, at der skabes en kultur, hvor det tværfaglige samarbejde med- og inddragelse af borgere og pårørende er en naturlig del af arbejdet.
Vi har kultur for, at medarbejderne er engagerede og tager ansvar i det daglige arbejde, både alene og i fællesskab.

God kollega:

For os er en god kollega en person, som både er empatisk over for borgere, pårørende og kolleger. Vi har et godt arbejdsmiljø, som er præget af ærlighed og humor, hvilket vi forventer du kan bidrage positivt til.
Du skal kunne give og modtage faglig sparring og være med til at fremme fælles refleksion.

Faglighed:

Vi søger en person som brænder for faget, og som har lyst til at være en del af en omskiftelig og fagligt udfordrende arbejdsdag. Der vil være mulighed for at få ansvarsområder inden for de indsatser, vi arbejder målrettet med. Det er blandt andet rehabilitering, velfærdsteknologiske løsninger, ernæring og pårørendesamarbejde.
Med afsæt i vores kerneopgave sigter vi i alle forløb efter at øge eller vedligeholde borgerens mestring af eget liv, da vi mener, at dette bidrager til, at borgeren i højere grad opnår en oplevelse af livskvalitet.

For nærmere oplysninger om stillingen kan du kontakte hjemmeplejeleder Maja Maria Andersen på majma@mariagerfjord.dk eller tlf. 20345719

Vi vil se frem til at høre fra dig.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst.

Kørekort er en betingelse for at komme i betragtning.

Sidste ansøgningsfrist d. 15/3-2024 kl. 12.00. Der forventes afholdt samtaler i uge 12.


Om Mariagerfjord Kommune
Mariagerfjord Kommune er en af Danmarks smukkeste kommuner med en unik og varieret natur ved skov, strand og fjord. Vi ligger centralt mellem Aalborg og Aarhus og er på den måde et bindeled mellem Nordjylland og resten af landet. Vores mål er klart: Vi vil mere, og der er plads til flere. Derfor har vi fokus på at skabe de bedste rammer for vores cirka 42.000 borgere, for vores erhvervsliv og for udviklingen af kommunen.

I Mariagerfjord Kommune ønsker vi, at alle vores 3.400 medarbejdere oplever sig som en vigtig del af fællesskabet. Vi har frihed til at bringe vores kompetencer og ideer i spil, så vi løser kerneopgaven bedst muligt og gør en forskel for vores borgere. Vi har fokus på psykologisk tryghed og viser respekt for hinandens forskelligheder. Alle tager vi et medansvar for fællesskabet og opgaven, og derfor lægger vi også stor vægt på et velfungerende samarbejde i MED-organisationen.

Kørekort:
B Almindelig bil

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Himmerlandsposten.dk

Ansøg jobbet på dette link

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler