ForsideMariagerfjordMariagerfjord Kommune søger: Social- og sundhedshjælper til aftenvagt ved Mariager Hjemmepleje

Mariagerfjord Kommune søger: Social- og sundhedshjælper til aftenvagt ved Mariager Hjemmepleje

Mariagerfjord Kommune søger: Social- og sundhedshjælper til aftenvagt ved Mariager Hjemmepleje

JOBANNONCE: Har du lyst til at være en vigtig del af vores kollegagruppe? Vi vægter en høj faglighed og stor respekt for vores kerneopgave. Kan du sige ja-tak til faglig og personlig udvikling? Ønsker du en arbejdsdag med en god portion humor og positiv energi. Så kunne vi i Mariager Hjemmepleje være det rigtige match, som din kommende arbejdsplads.

Vi søger 1 social- og sundhedshjælper til en fast stilling på 30 t/ugl med overvejende aftenvagt, samt weekendvagt hver 2. weekend. I denne stilling vil man primært være tilknyttet gruppen Mariager Hjemmepleje

Vi tilbyder dig:

  • En arbejdsplads med stor fokus på arbejdsmiljø.
  • Kollegaer og ledelse, der ser en styrke i hinandens forskelligheder.
  • Et spændende og udfordrende arbejde med alsidige opgaver.
  • Fagligt dygtige og engagerede kollegaer.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Kan arbejde selvstændigt og skabe overblik.
  • Kan tage initiativ, reflektere og være aktiv i faglig sparring.
  • Vægter humor og ærlighed højt.
  • Kan navigere i en hverdag præget af mange spændende og forskelligartede udfordringer.
  • Har kendskab til og er fortrolig med IT eller mod på at lære det.
  • Vil bidrage til elevers læring.

Vi ser en stor vigtighed i, at du får en god introduktionsperiode med udgangspunkt i dine personlige og faglige kompetencer. At du får en start, hvor du føler dig tryg i de opgaver, du skal udføre. Der vil altid være en kollega tilknyttet netop dig i den første periode, som du altid kan søge sparring hos! Hvis du kan se dig selv som vores nye kollega, er det måske lige dig, som vi mangler!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte hjemmeplejeleder Ulla Riisberg på telefon 61154411 eller mail ulris@mariagerfjord.dk

Tiltrædelse snarest muligt eller senere hvis du afventer at afslutte din uddannelse mv. Der forventes afholdt samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: den 4. februar 2024.

Om Mariagerfjord Kommune
Mariagerfjord Kommune er en af Danmarks smukkeste kommuner med en unik og varieret natur ved skov, strand og fjord. Vi ligger centralt mellem Aalborg og Aarhus og er på den måde et bindeled mellem Nordjylland og resten af landet. Vores mål er klart: Vi vil mere, og der er plads til flere. Derfor har vi fokus på at skabe de bedste rammer for vores cirka 42.000 borgere, for vores erhvervsliv og for udviklingen af kommunen.

I Mariagerfjord Kommune ønsker vi, at alle vores 3.400 medarbejdere oplever sig som en vigtig del af fællesskabet. Vi har frihed til at bringe vores kompetencer og ideer i spil, så vi løser kerneopgaven bedst muligt og gør en forskel for vores borgere. Vi har fokus på psykologisk tryghed og viser respekt for hinandens forskelligheder. Alle tager vi et medansvar for fællesskabet og opgaven, og derfor lægger vi også stor vægt på et velfungerende samarbejde i MED-organisationen.

Kørekort:
B Almindelig bil

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Himmerlandsposten.dk

Ansøg jobbet på dette link

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler