ForsideMariagerfjordMariagerfjord Kommune søger: Social- og sundhedsassistent /oplæringsvejleder til Arden Hjemmepleje

Mariagerfjord Kommune søger: Social- og sundhedsassistent /oplæringsvejleder til Arden Hjemmepleje

Mariagerfjord Kommune søger: Social- og sundhedsassistent /oplæringsvejleder til Arden Hjemmepleje

JOBANNONCE: Bliv SSA med mulighed for oplæringsvejlederfunktion i Arden Hjemmepleje – fordi sammen lykkes vi

Du vil, som medarbejder i Arden hjemmepleje, blive en del af et stærkt, fagligt funderet og professionelt team, hvor samarbejdet og arbejdsmiljøet er i højsæde! Dette tager vi meget alvorligt, og der er derfor altid god tid til at dokumentere, læse observationer og have sparring med dine kollegaer. I Arden Hjemmepleje er man aldrig overladt til sig selv.

Arden Hjemmepleje består af en række utrolig kompetente SSA, SSH og enkelte ufaglærte, som sammen løfter kerneopgaven upåklageligt. Men vi mangler dig for at fuldende teamet!

Vi søger 1 social og sundhedsassistent – primært i dagvagt

Arden hjemmepleje kan tilbyde en fast stilling bestående af:

  • Fast SSA på 33-35 t/ugl primært i dagvagt med weekendvagter efter aftale. Der lægges vægt på ønsket om at blive oplæringsvejleder.

Arbejdsmiljø

I Arden Hjemmepleje snakker vi ikke kun om samarbejde, vi sætter handling bag ordene. Vi hjælper hinanden på tværs i opgaveløsningen – et godt arbejdsmiljø kræver handling, samarbejde og kommunikation.

Faglig sparring

Vi er gode til at give feedback til hinanden, og til at sparre i gruppen, når vi gennemgår borgerne ved vagtstart, og via observationer i vores omsorgssystem. Som SSA i Arden Hjemmepleje arbejder man tæt sammen med andre faggrupper på tværs af vagtlag for at sikre en høj faglighed, hvor vi ikke vil gå på kompromis med patientsikkerheden eller fagligheden.

Indflydelse

Som SSA i Arden Hjemmepleje, er du en central og uundværlig del af vores opgaveløsning, hvilket betyder at du har indflydelse på arbejdspladsen, i tæt samarbejde med koordinatorer og leder. Medarbejderne i Arden Hjemmepleje står stærkt sammen – skulder ved skulder.
Der er derfor ingen dårlige spørgsmål eller fejlfinderkultur – det er imod vores værdier.

Når du arbejder i Arden Hjemmepleje skal du aldrig være i tvivl om, at du bliver set, hørt og værdisat, for uden dig, ville vi ikke kunne levere den kæmpe indsat vi gør i hverdagen for vores borgere, pårørende og kollegaer.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Vil arbejde som daglig og faglig vejleder for elever i samarbejde med kollega og leder
  • Kan arbejde systematisk, selvstændigt og bibeholde overblikket
  • Kan tage initiativ, reflektere og være aktiv i faglig sparring i triagering
  • Vægter humor og ærlighed højt
  • Er omstillingsparat, da vores hverdag er præget af mange forskellige udfordringer
  • Har kendskab til og er fortrolig med IT eller mod på at lære det

Oplæringsperiode/ Intro

Vi ser en stor vigtighed i, at du får en god introduktionsperiode med udgangspunkt i dine personlige- og faglige kompetencer. At du får en start, hvor du føler dig tryg i de opgaver, du skal udføre. Der vil være en kollega tilknyttet netop dig i den første periode, som du altid kan søge sparring hos!

Hvis du kan se dig selv som vores nye kollega, er det måske lige dig, som vi mangler 🙂

Tiltrædelse snarest muligt ellers senest 1. april 2024

Ansøgningsfrist den 16. februar 2024 kl. 12:00

Der afholdes samtaler den 27. februar 2024

Ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

For yderligere oplysninger

Kan henvendelse ske til Hjemmeplejeleder Karen Lerond Jespersgaard 97115870 eller 20464291

Om Mariagerfjord Kommune
Mariagerfjord Kommune er en af Danmarks smukkeste kommuner med en unik og varieret natur ved skov, strand og fjord. Vi ligger centralt mellem Aalborg og Aarhus og er på den måde et bindeled mellem Nordjylland og resten af landet. Vores mål er klart: Vi vil mere, og der er plads til flere. Derfor har vi fokus på at skabe de bedste rammer for vores cirka 42.000 borgere, for vores erhvervsliv og for udviklingen af kommunen.

I Mariagerfjord Kommune ønsker vi, at alle vores 3.400 medarbejdere oplever sig som en vigtig del af fællesskabet. Vi har frihed til at bringe vores kompetencer og ideer i spil, så vi løser kerneopgaven bedst muligt og gør en forskel for vores borgere. Vi har fokus på psykologisk tryghed og viser respekt for hinandens forskelligheder. Alle tager vi et medansvar for fællesskabet og opgaven, og derfor lægger vi også stor vægt på et velfungerende samarbejde i MED-organisationen.

Kørekort:
B Almindelig bil

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Himmerlandsposten.dk

Søg jobbet på dette link

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler