ForsideMariagerfjordMariagerfjord Kommune søger: Pædagogmedhjælper til fast stilling i SFO'en på Valsgård Skole

Mariagerfjord Kommune søger: Pædagogmedhjælper til fast stilling i SFO’en på Valsgård Skole

Mariagerfjord Kommune søger: Pædagogmedhjælper til fast stilling i SFO’en på Valsgård Skole

JOBANNONCE: Valsgård Skole og SFO søger en engageret pædagogmedhjælpere, der nyder at være sammen med børnene og brænder for at få spændende aktiviteter og trivsel til at gå hånd i hånd. Vores mål er at haven SFO som skaber trygge, glade og nysgerrige børn og voksne.

Stillingen er på ca. 16 faste timer i SFO’en.

På Valsgård Skole arbejder vi tæt sammen og har fokus på udviklingen af professionelle læringsfællesskaber med rum til didaktiske og pædagogiske refleksioner med kollegaer. Vi forventer derfor, at du kan se dig selv som en aktiv og engageret kollega i sådanne sammenhænge. Endvidere forventer vi, at du er anerkendende og inkluderende, og du brænder for at udvikle og skabe de bedste rammer for trivsel og læring. 

Arbejdstiden i SFO’en vil ligge inden for tidsrummet 06:15 – 17:15, og der kan være delt tjeneste.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er fleksibel
  • Har øje for børns forskelligheder og behov
  • Som rollemodel kan få det bedste frem i andre og er god til at skabe en positiv stemning.
  • Er struktureret og kan organisere aktiviteter med børnene
  • Er idérig og eksperimenterende
  • Er selvstændig og ansvarlig
  • Ønsker et tæt og aktivt samarbejde med dine kolleger og ledelsen

Om Valsgård Skole og SFO

Valsgård Skole ligger nord for Hobro. Skolen ligger i skønne omgivelser tæt på Mariager Fjord og har gode faciliteter med dejlige udenomsarealer og haller ved siden af skolen.

På Valsgård Skole er visionen, at vi skal være et spændende, inspirerende og trygt sted at være – både for børn og voksne. Vi har en skole og SFO med en tryg og rolig atmosfære og et godt og positivt fællesskab. Stedet er præget af en god omgangstone med respekt for hinanden både blandt og imellem børn og voksne. 

Valsgård Skole er et rummeligt sted at være med plads til forskellighed. Børnene lærer at være gode kammerater. Trivsel bliver vægtet højt, og målinger viser, at børnenes trivsel ligger på et højt niveau. 

Skolen har lige nu ca. 270 glade børn fra 0. – 6. årgang med to spor på hver årgang, hvor ca. 100 af børnene er tilknyttet skolens SFO. 

Yderligere information
Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffe- og børneattest ved ansættelse i Mariagerfjord Kommune. Endvidere indhentes der referencer fra tidligere ansættelser.

For at være ansat i Mariagerfjord Kommune skal du have MitID.

Ansøgningsfristen er 19/06-2024 kl.: 12:00
Der afholdes ansættelsessamtaler d. 25/06-2024 med ansættelse pr. 1/8-2024 eller snarest herefter.

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte viceskoleleder Simon Møller på telefon 97114962.
Ansøg jobbet via dette link

Om Mariagerfjord Kommune
Mariagerfjord Kommune er en af Danmarks smukkeste kommuner med en unik og varieret natur ved skov, strand og fjord. Vi ligger centralt mellem Aalborg og Aarhus og er på den måde et bindeled mellem Nordjylland og resten af landet. Vores mål er klart: Vi vil mere, og der er plads til flere. Derfor har vi fokus på at skabe de bedste rammer for vores cirka 42.000 borgere, for vores erhvervsliv og for udviklingen af kommunen. 

I Mariagerfjord Kommune ønsker vi, at alle vores 3.400 medarbejdere oplever sig som en vigtig del af fællesskabet. Vi har frihed til at bringe vores kompetencer og ideer i spil, så vi løser kerneopgaven bedst muligt og gør en forskel for vores borgere. Vi har fokus på psykologisk tryghed og viser respekt for hinandens forskelligheder. Alle tager vi et medansvar for fællesskabet og opgaven, og derfor lægger vi også stor vægt på et velfungerende samarbejde i MED-organisationen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Himmerlandsposten.dk

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler