ForsideMariagerfjordMariagerfjord Kommune søger: Midlertidig lærerstilling – Rosendalskolen i Hobro

Mariagerfjord Kommune søger: Midlertidig lærerstilling – Rosendalskolen i Hobro

Mariagerfjord Kommune søger: Midlertidig lærerstilling – Rosendalskolen i Hobro

JOBANNONCE: Med start 1. marts eller hurtigst muligt og ind til sommerferien søger vi en lærer til en midlertidig stilling.

Vi søger en lærer med fysik, matematik, biologi og geografi prioriteret i nævnte rækkefølge. Skulle alle fag ikke kunne dækkes hører vi gerne fra dig alligevel.
Kendetegn for den lærer vi søger:

  • En lærer, der kan og vil varetage undervisningen i de ovennævnte fag.
  • En lærer, der ser tydelige strukturer som en forudsætning for god undervisning og læring, men som samtidig tør være modig og tænke ud af boksen både i relationsarbejdet og i afviklingen af undervisningen.
  • En lærer, der ser undersøgelse af – og vidensdeling omkring – egen og andres praksis som naturligt – såvel teoretisk som i praksis.
  • En engageret og relationelt stærk samarbejdspartner med tilknytning til indskolingen.
  • En lærer, der vægter samarbejdet mellem hjem og skole højt samt vil gå langt for at eleven lykkes
  • En lærer, som tror på sig selv og som har en helt igennem professionel tilgang til den samlede praksis


Rosendalskolen, som ligger i Hobro, er en skole med 3-4 spor og ca. 700 positive og interesserede elever.
Personalemæssigt er vi godt 100 voksne på skolen – lærere, pædagoger, pædagogmedhjælpere, teknisk service, administration, flexjobbere og ledelse. Vi er organiseret i afdelings- og årgangsteams, og der er en udvidet grad af selvstyring i afdelingerne. Hver afdeling har egen afdelingsleder.

Skolen har i de senere år fokuseret på udviklingen af de faglige fællesskaber. Vi har udviklet vores pædagogiske værktøjskasse i anvendelsen af bl.a. vejledere, Cooperative Learning og Co-teaching – det hele for at understøtte den enkelte elevs læring og udvikling.
Yderligere har vi fokus på udvikling af professionelle læringsfællesskaber, hvor en konkret undersøgelse af egen og andres praksis skal være basis for videreudviklingen af skolen.

Skolen er i dagligdagen kendetegnet ved rigtig gode faglige og trivselsmæssige resultater, dette bl.a. via et godt og inspirerende samarbejde mellem personalet, forældrene og eleverne.
Som skole er vi godt i gang med internationalt samarbejde omkring Erasmus+ (pt. med samarbejdspartnere i Finland, Tjekkiet, Portugal og Spanien) – et samarbejde vi ønsker at videreudvikle i de kommende år.

Sidst, men ikke mindst, har vi en dagligdag præget af koncentration omkring kerneopgaven og en god og afslappet kollegial tone.

For yderligere information om skolen eller stillingen kontakt konstitueret skoleleder Ann Andersen på 20449306

Ansøgningsfrist mandag den 29. januar

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Himmerlandsposten.dk

Ansøg jobbet på dette link

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler