ForsideMariagerfjordMariagerfjord Kommune søger en støttemedarbejder

Mariagerfjord Kommune søger en støttemedarbejder

Mariagerfjord Kommune søger en støttemedarbejder

JOBANNONCE: Aktivitetshuset, Sjællandsvej 15, 9500 Hobro søger ny kollega til en 16 timers støttestilling. 

Arbejdstiden planlægges over 4 dage mellem kl. 9.15-13.15. Stillingen er til besættelse 1. april 2024 eller snarest derefter.

Fakta om Aktivitetshuset

Aktivitetshusets målgruppe er voksne borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser af forskellig karakter og omfang. Vi arbejder ud fra en anerkendende og relationel tilgang, som skal understøtte den enkelte borgers mulighed for et trygt, udviklende og aktivt liv. Vi tilrettelægger den daglige indsats ud fra borgernes ønsker og behov for aktiviteter i samspil og samvær med andre. Vores faglige omdrejningspunkt er nødvendig omsorg, støtte og udvikling, meningsfuldhed, selv- og medbestemmelse og ikke mindst hyggeligt samvær og inspirerende aktiviteter.

Dine faglige kompetencer

I jobfunktionen som støttemedarbejder vil der vil være fokus på støtte af fysisk, social og psykisk karakter. Du skal medvirke til at støtte en borger med betydelig fysisk og psykisk funktionsnedsættelse til en meningsfuld og struktureret hverdag i Aktivitetshuset. Jobfunktionen er tilknyttet en basisgruppe, og opgaverne omkring borgeren vil blive planlagt i samarbejde og sparring med de øvrige kollegaer. En pædagogisk uddannelse er ikke et krav, men du skal have lyst til at arbejde inden for specialområdet og have evne for relations- og omsorgsarbejdet. 

Dine personlige kvalifikationer

Du er tålmodig og kan se de små nuancer. Du kan være i ro i pressede situationer og bevare overblikket. Du har humor og en god fysik. 

Løn og ansættelsesforhold

En 16 timers stilling som støttemedarbejder med tiltrædelse hurtigst mulig efter 1. april 2024.  Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Du skal være indforstået med, at der ved ansættelse indhentes straffeattest og referencer fra tidligere arbejdssted.

Kan du se dig selv hos os

Så send os din ansøgning, dit CV og relevante bilag. Ansøgningsfristen er tirsdag d.26 marts 2024 kl 10.00. Vi forventer at afholde samtaler fredag d. 5.april 2024.

Hvis du vil vide mere:

Du kan ringe til leder Marian Remmen på tlf. 9711 5770 eller 4011 9316 for yderligere oplysninger. 

For at være ansat i Mariagerfjord Kommune skal du have MitID.

Om Mariagerfjord Kommune
Mariagerfjord Kommune er en af Danmarks smukkeste kommuner med en unik og varieret natur ved skov, strand og fjord. Vi ligger centralt mellem Aalborg og Aarhus og er på den måde et bindeled mellem Nordjylland og resten af landet. Vores mål er klart: Vi vil mere, og der er plads til flere. Derfor har vi fokus på at skabe de bedste rammer for vores cirka 42.000 borgere, for vores erhvervsliv og for udviklingen af kommunen. 

I Mariagerfjord Kommune ønsker vi, at alle vores 3.400 medarbejdere oplever sig som en vigtig del af fællesskabet. Vi har frihed til at bringe vores kompetencer og ideer i spil, så vi løser kerneopgaven bedst muligt og gør en forskel for vores borgere. Vi har fokus på psykologisk tryghed og viser respekt for hinandens forskelligheder. Alle tager vi et medansvar for fællesskabet og opgaven, og derfor lægger vi også stor vægt på et velfungerende samarbejde i MED-organisationen. 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Himmerlandsposten.dk

Ansøg jobbet via dette link

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet