ForsideMariagerfjordMariagerfjord Kommune søger: Dedikeret afdelingsleder til Miljø og Klima

Mariagerfjord Kommune søger: Dedikeret afdelingsleder til Miljø og Klima

Mariagerfjord Kommune søger: Dedikeret afdelingsleder til Miljø og Klima

JOBANNONCE: Har du solid indsigt i miljøområdet? Brænder du for at sikre de bedste klimaløsninger? Kan du skabe rammer og motivere dine medarbejdere, så der både er rum til effektiv drift og plads til udvikling? Så er det dig, Mariagerfjord Kommune lige nu leder efter.

Vi søger en afdelingsleder, der kan varetage ledelsen af de faglige og daglige opgaver i afdelingen for Miljø og Klima i et tæt og udviklende samarbejde med det øvrige ledelsesteam i Teknik og Miljø.

Om jobbet 
Du bliver leder for 15 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, der blandt andet arbejder med virksomhedsmiljø, jordforurening, jordhåndtering, landbrugsgodkendelser, miljøtilsyn og klimaomstilling. 

Som afdelingsleder sætter du rammerne for en god og effektiv drift, hvor medarbejderne trives, præsterer og udvikler sig. Du har derfor løbende fokus på at sikre optimale arbejdsgange på myndighedsområderne, fra ansøgningerne indsendes, til sagerne er behandlet – også ved at udvikle området med digitale løsninger. Ud over myndighedsdrift, leder du også en projektorienteret klimagruppe, som arbejder tværgående med program- og projektledelse for at nå ambitiøse klimamål.

Du kommer til at indgå i det nordjyske miljøchefnetværk, og du får rig mulighed for sparring og ledelsesfællesskab med fagområdets fem andre afdelingsledere og fagchefen for Teknik og Miljø.

Som afdelingsleder får du det budget- og personalemæssige ansvar for afdelingen.

Vi tilbyder et alsidigt job på en spændende arbejdsplads
I fagenheden for Teknik og Miljø har vi en stor og bred opgaveportefølje, der altid er under udvikling. Som vores nye afdelingsleder kan du se frem til:

  • Et inspirerende og alsidigt job i en organisation, hvor vi gennem tillid, prioritering og arbejdsglæde opnår de bedste resultater
  • At blive en del af en professionel og udviklende arbejdsplads, der vægter ordentlighed, tværfaglighed og værdiskabelse højt
  • At blive en del af et engageret og udviklingsorienteret ledelsesteam, der byder dig velkommen ind i et tæt samarbejde.

Hvem er du?
Vi søger en åben, interesseret og dedikeret leder, der har erfaring med ledelse af medarbejdere og har et fagligt fundament inden for miljø- og klimaområdet. Du skal have lyst og mod til at være med til at vise vejen og sætte fokus på kerneopgaven. Du skal være indstillet på at involvere dig i de faglige opgaver og udfordringer, der er dagligdag i en pulserende forvaltning.

Vi forventer, at du:

  • Er tillidsvækkende og har et godt humør
  • Har overblik, kan prioritere og sætte retning
  • Er lyttende, tilgængelig og samlende som personaleleder af afdelingen
  • Er modig og har lyst og evne til at søge dialog og samarbejde på tværs i kommunen
  • Arbejder inddragende med borgere og virksomheder
  • Har blik for og lyst til at arbejde i en politisk styret organisation

Du kan læse mere om stillingen, arbejdspladsen og forventninger til din profil i job- og personprofilen her. 

Kan du se dig selv hos os?
Hvis du kan se dig selv hos os, så send din ansøgning, CV og relevante bilag via vores hjemmeside.

Der er ansøgningsfrist til stillingen torsdag d. 29. februar 2024.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt 7. og 13. marts 2024.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst og i forhold til relevante kvalifikationer.

Tiltrædelse forventes til 1. maj 2024.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Lars Højmark, fagchef for Teknik og Miljø, på tlf. nr. 21190938.

Om os
Mariagerfjord Kommune er en af Danmarks smukkeste kommuner med en unik og varieret natur ved skov, strand og fjord. Vi ligger centralt mellem Aalborg og Aarhus og er på den måde et bindeled mellem Nordjylland og resten af landet. Vores mål er klart: Vi vil mere, og der er plads til flere. Derfor har vi fokus på at skabe de bedste rammer for vores cirka 42.000 borgere, for vores erhvervsliv og for udviklingen af kommunen.

I Mariagerfjord Kommune ønsker vi, at alle vores 3.400 medarbejdere oplever sig som en vigtig del af fællesskabet. Vi har frihed til at bringe vores kompetencer og ideer i spil, så vi løser kerneopgaven bedst muligt og gør en forskel for vores borgere. Vi har fokus på psykologisk tryghed og viser respekt for hinandens forskelligheder. Alle tager vi et medansvar for fællesskabet og opgaven, og derfor lægger vi også stor vægt på et velfungerende samarbejde i MED-organisationen.

Miljø- og klimaafdelingen i Mariagerfjord Kommune er en del af fagområdet Teknik og Miljø. Vi er i alt ca. 80 medarbejdere i Teknik og Miljøs administration. Fagområdet har, sammen med Kultur og Fritid og et sekretariat, sit virke fra Rådhuset i Arden på Østergade 22. Det er let at komme hertil – hvad enten det er med cykel, bil eller tog.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Himmerlandsposten.dk

Ansøg jobbet på dette link

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet