ForsideMariagerfjordLions Arden støtter også katastrofefonden. For hver krone indsamlet, doneres der én...

Lions Arden støtter også katastrofefonden. For hver krone indsamlet, doneres der én krone til nødhjælp

Lions Arden støtter også katastrofefonden. For hver krone indsamlet, doneres der én krone til nødhjælp

Lions Katastrofehjælp donerer 300.000 kroner til UNICEFs indsats i Papua Ny Guinea.

I Papua Ny Guinea frygtes mange døde som følge af et ødelæggende jordskred, der i sidste uge ramte den nordlige del af landet.

Jordskredet skete klokken 03.00 lokal tid den 24. maj, på et tidspunkt hvor mange desværre var hjemme. Eftersøgnings- og redningsindsatsen er begyndt, men det ustabile terræn og manglen på de rigtige maskiner bremser processen.

Mange af de begravede er endnu ikke fundet, da eftersøgnings- og redningsindsatsen stadig er i gang. Der er erklæret undtagelsestilstand i det berørte distrikt.

”Når naturkatastrofer rammer, som lige nu i Papua Ny Guinea, er en tidlig indsats vigtig. Vi ved, at der er brug for humanitær bistand til de berørte børn for at forebygge de sygdomsudbrud, der desværre næsten altid følger efter katastrofer som denne. Desuden er akut medicinsk og psykosocial hjælp til de berørte børn vigtig,” siger Susanne Dahl, generalsekretær i UNICEF Danmark.

Lions Katastrofehjælp gav sidste år donationer til UNICEFs indsats for børn ramt af massive jordskælv i Tyrkiet og voldsomme oversvømmelser i Libyen.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler