ForsideRebildLene Aalestrup stopper efter næste kommunalvalg: På mandag vælger Konservative Rebild ny...

Lene Aalestrup stopper efter næste kommunalvalg: På mandag vælger Konservative Rebild ny borgmesterkandidat

Lene Aalestrup stopper efter næste kommunalvalg: På mandag vælger Konservative Rebild ny borgmesterkandidat

Det Konservative Folkepartis Borgmesterkandidat i Rebild Lene Schmidt Aalestrup har valgt ikke at genopstille til Kommunalvalget i 2025. Hvilket Lene allerede i sommers melde ud i en pressemeddelelse. Det Konservative Folkeparti i Rebild har dermed haft god tid til at finde en ny borgmesterkandidat, der kan føre det traditionsbundne parti godt videre i samme ånd.

”Jeg er dybt taknemmelig for mine 5 byrådsperioder, som bliver til i alt 20 år i byrådet, når jeg stopper efter næste valg. Jeg har sat stor pris på den erfaring og indsigt, jeg har fået herigennem, og vil gerne takke for den måde, jeg altid er blevet mødt med af borgere, kollegaer, forvaltning samt mit eget parti. Jeg er stolt over, at vi i de 4 perioder, jeg har stået i spidsen for Det Konservative Folkeparti, har været med i konstitueringen og taget ansvar – også når beslutningerne har været svære,” lød det fra Lene i pressemeddelelsen.

Lene ser meget frem til mere tid til familien og den frivillighed, som foreningshjertet altid har banket for.

”To årtier med byrådsarbejdet har været en kæmpe gave, og jeg værdsætter muligheden for at være med til at sætte retning for vores helt fantastiske natur-, erhvervs-, kultur- og fritidskommune med en sund og mangfoldig befolkning. TAK til alle jeg har mødt på min vej; det har været med til at forme mig mere, end I aner.”

Det formelle valg af ny borgmesterkandidat for Det Konservative Folkeparti i Rebild sker ved partiets generalforsamling i den 29. januar 2024.

Formand for Det Konservative Folkepartis vælgerforening i Rebild Lasse Brunø udtalte i forbindelse med Lene Aalestrups udmelding: ”Som vælgerforeningsformand og Rebild-borger er jeg naturligvis ked af, at vi efter næste valg mister en så stor kapacitet i byrådet. Lene har leveret en meget stor indsats for Rebild Kommune og for partiet. 20 år i byrådet, 16 år som udvalgsformand og en central spiller i konstitueringerne, er et imponerende lokalpolitisk CV. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til Lene for hendes altid seriøse og flittige arbejde for vores kommune og for Det Konservative Folkeparti.”

Lasse Brunø fortsætter: ”Efter vores meget flotte valg i 2021 har vi en af de største grupper i byrådet, hvor der heldigvis er flere oplagte kandidater til at føre Det Konservative Folkeparti videre i en ny æra efter Lene Aalestrup. Jeg er sikker på, at vi i partiet finder en værdig arvtager, også selvom Lenes plads bliver svær at erstatte.”

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet