ForsideVesthimmerlandKort eftersættelse af sort Audi ved Farsø - føreren forsvandt

Kort eftersættelse af sort Audi ved Farsø – føreren forsvandt

Kort eftersættelse af sort Audi ved Farsø – føreren forsvandt

I går, den 7. marts, foretog politiet fra Himmerlands Politi i Hobro en kort eftersættelse af en sort Audi ved Farsø. Politikommissær Jørn Kresten Nielsen fortæller om hændelsen, der udviklede sig til et mysterium for politiet.

Bilens registreringsnummer blev identificeret som ZC 28091. Ved forsøget på at standse køretøjet udviste føreren en uvilje til at samarbejde med politiet. Situationen eskalerede, da bilen blev tabt af syne nord for Gammel Ullits under eftersættelsen.

Efter en periode med søgen stødte politiet pludselig på Audi’en på Nibevej ved Farsø. Overraskende var føreren forduftet, efterladende bilen uden opsyn. Politiet tog straks kontakt til den registrerede ejer, som afslørede, at hun havde solgt bilen for to dage siden.

Årsagen til førerens undvigelse forbliver uklar, og politiet står uden svar på nuværende tidspunkt. Hvad der foranledigede føreren til at undgå enhver form for interaktion med politiet forbliver et åbent spørgsmål.

Efterforskningen af hændelse fortsætter – så har du informationer til ovenstående, kan du kontakte politiet på tlf.: 114.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet