ForsideRebildKonvertering af børnehavepladser til vuggestuepladser i Støvring

Konvertering af børnehavepladser til vuggestuepladser i Støvring

Konvertering af børnehavepladser til vuggestuepladser i Støvring

Byrådet i Rebild Kommune holder møde den 25. januar 2024, hvor de vil behandle en sag vedrørende frigivelse af midler til konvertering af børnehavepladser til vuggestuepladser i daginstitutionen Skovhuset.

Beslutningssag: Frigivelse af midler til konvertering af børnehavepladser til vuggestuepladser

Resume: Økonomiudvalget og Byrådet skal tage stilling til frigivelse af den afsatte anlægsbevilling til om- og tilbygning af Skovhuset.

Indstilling: Forvaltningen indstiller, at Økonomiudvalget overfor Byrådet anbefaler:

  1. Frigivelse af en anlægsbevilling på 1 mio. kr. til konsulentbistand og andre projektrelaterede omkostninger i forbindelse med til- og ombygning af Skovhuset.
  2. Finansiering af projektet via tilbageførte midler på moderniseringsplan daginstitutioner.

Beslutning fra Økonomiudvalget, 17. januar 2024, pkt. 10: Økonomiudvalget anbefaler, at indstillingen godkendes.

Sagsfremstilling: For at imødekomme behovet for nødvendig vuggestuekapacitet i Støvring, besluttede Børne- og Familieudvalget den 16. august 2023 at oprette 12-15 vuggestuepladser i den eksisterende daginstitution Skovhuset med opstart den 1. april 2024.

Byrådet godkendte den 12. oktober 2023 at genbevilge og tilbageføre 1,3 mio. kr. til moderniseringsplan daginstitutioner. Disse midler skal anvendes til finansiering af den påkrævede til- og ombygning af Skovhuset. Ombygningen inkluderer etablering af krybberum, ombygning af eksisterende grupperum samt tilpasning af bygningens ventilations-, varme-, alarm- og ABA-anlæg mv.

Økonomi: Der skal frigives en anlægsbevilling på 1 mio. kr. til konsulentbistand og andre projektrelaterede omkostninger i forbindelse med til- og ombygning af Skovhuset. Projektet finansieres via tilbageførte midler på moderniseringsplan daginstitutioner.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler