ForsideRebildKonservative ser meget frem til, at der sker noget i Støvring bymidte

Konservative ser meget frem til, at der sker noget i Støvring bymidte

Konservative ser meget frem til, at der sker noget i Støvring bymidte

Pva. Den Konservative Byrådsgruppe Mads Holm Danielsen
Næstformand Teknik og Miljø og medlem af Økonomiudvalget.

Et meget spændende og værdifuldt projekt for Støvring er ved at tage sin begyndelse.
Byrådet i Rebild Kommune besluttede for nylig, at ansøge en projektpulje for Frie Bymidter.
Projektet henvender sig til byer i størrelsen fra 4.000 til 20.000 indbyggere og er søsat af
Folketinget.

I Det Konservative Folkeparti ser vi på dette tiltag med særdeles positive øjne. Vi har
tidligere støttet lignende tiltag og været en stor fortaler for byforskønnelse i Støvring bl.a. via det tidligere samarbejde i “Støvring ID” gruppen.

Kort fortalt, handler projektet om, at vi skal have kigget på bykernen. Dels for at åbne den mere op, dels for at binde bykernen bedre sammen med den øvrige del af byen, og sidst men ikke mindst at etablere et ”Borgernes hus”, hvor der kan tilbydes forskellige tilbud og aktiviteter i tæt samarbejde med borgerne.

Der ligger en medfinansiering fra staten på en stor del af det samlede projekt, og det er en væsentlig årsag til at vi i Konservative har valgt at deltage, samtidig er der fra statens side er sat nogle klare rammer for hvordan processen skal forløbe lokalt.

Støvring har udviklet sig meget over årerne og vi Konservative har længe ønsket at byen får et tiltrængt løft, netop for at give en større sammenhængningskraft. Og da denne pulje blev etableret, hvor vi kunne få en god medfinansiering fra staten, ja så var det bare at slå til og vi er utrolig glade for, at netop Støvring blev udvalgt som en af de 14 byer i Danmark.

Nu søsættes projektet, og der er nu ved at blive etableret et Midtbyråd, der skal medvirke til at understøtte projektet. Rådet er meget bredt sammensat med deltagelse fra mange forskellige lokale interessenter.

Byrådet har tre medlemmer i rådet, hvoraf jeg er så privilegeret at være den ene af
dem. Tak til mine byrådskollegaer for at vise mig denne tillid, som jeg med stort engagement vil indgå i med stor respekt for et godt resultat.

I Konservative ser vi meget frem til den dialog og forhåbentlig flotte resultat der kommer ved at bringe mange personer sammen, der brænder for udviklingen af Støvring By. Vi ser frem til de ideer Midtbyrådet kommer frem med, og næste del af processen bliver en realisering, som vi håber alle borgere i byen får meget stor glæde af.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler