ForsideMariagerfjordKLUMME: Så er der fodbold på DS Arena igen – endelig!

KLUMME: Så er der fodbold på DS Arena igen – endelig!

KLUMME: Så er der fodbold på DS Arena igen – endelig!

Af Lars Justesen, Teknisk Chef Hobro IK

Det er mere end tre måneder siden, at vi sidst var samlet her på DS Arena. Dette var i tredjesidste runde inden vinterpausen, da vi d. 13. november spillede 0-0 mod Hillerød. Herefter fulgte to svære opgør mod henholdsvis AaB og AC Horsens, begge kampe på udebane. Som I måske husker, så sluttede vi efterårshalvsæsonen af med et brag, da vi besejrede først AaB med 2-1 og derefter AC Horsens med 1-0. To vanvittigt flotte kampe, hvor vi viste, hvilket hold vi er. Med masser af hårdt arbejde og godt spil formåede vi nemlig at sikre os seks point i de sidste to kampe, hvilket har lagt os i en gunstig position frem mod et rigtig spændende forår. Og netop denne forårssæson har vi glædet os til at komme i gang med.

Til dette forår er der en håndfuld nye ansigter, da vi har budt velkommen til tre angribere i Frederik Christensen, Jesper Cornelius og Richmond Gyamfi samt de to målmænd Andreas Søndergaard og Christopher Bobber Møller. De fem spillere kommer til klubben efter store og historiske salg af Jonathan Fischer, Laurs Skjellerup og Muamer Brajanac. Ligeledes er der blevet sagt tak for indsatsen til William Tønning.

De fem nye ansigter har allerede vist sig flot frem i en opstart, hvor vi har spillet fem testkampe. Vi startede mod 3F Superligamandskabet Randers FC, hvor det endte med et nederlag på trods af især en flot og lige første halvleg. Herefter mødte vi Thisted FC i en kamp, hvor den nyerhvervede angriber Jesper Cornelius kom på måltavlen. Abdoul Yoda stod for det andet mål i kampen. Tredje testkamp var mod Skive IK, hvor der især den første time stod Hobro IK på det hele. Her var det igen Jesper Cornelius, der var på måltavlen, denne gang sammen med Mads Freundlich. En kamp, der endte 2-2. Fjerde testkamp var mod 3F Superligaholdet Vejle, en kamp der endte 3-3 på mål af Frederik Christensen, prøvespilleren Kamilu Adams samt et selvmål. Femte og sidste testkamp blev spillet mod et velspillende Aarhus Fremad-hold, hvor vi vandt på et langskudsmål af Marius Jacobsen.

Fællesnævneren for de fem kampe var fokus på at spille de nye spillere ind på holdet, at skabe de gode relationer spillerne imellem samt fortsætte de gode takter fra efteråret. Det har alle været nogle supergode testkampe, der har givet os forskellig læring, som vi kan tage med fremad.

Og så til dagens kamp, som vi alle har glædet os til at skulle spille. En kamp mod et stærkt hold fra Fredericia, et hold der inden denne runde kun ligger ét point efter os i tabellen. Vi drømmer om at fastholde vores placering i top-6, når de 22 runder er spillet, men vi fokuserer på en kamp ad gangen. Vi har været rigtig gode til at fokusere på netop en kamp ad gangen og at vi på denne måde gør arbejdet færdigt.

Med jeres opbakning fra lægterne står vi endnu stærkere, så vi håber, at I giver den lige så meget gas fra tribunerne, som spillerne giver den inde på banen.

Rigtig god kamp.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler