ForsideMariagerfjordKlubhus plaget af indbrud to gange på samme dag

Klubhus plaget af indbrud to gange på samme dag

Klubhus plaget af indbrud to gange på samme dag

Politikommissær Lars Rosenkilde fra Himmerlands Politi i Hobro fortæller, at Dragon BMX-klub på Ålborgvej i Hadsund har været udsat for to indbrudsepisoder, som politiet nu undersøger nærmere.

Torsdag nat, mellem kl. 04.00 og 04.30, blev klubhusets alarm udløst, og ved ankomsten kunne man konstatere, at der havde været indbrud. Tyvene havde rodet rundt i klubhuset, væltet sodavand og muligvis stjålet nogle stykker. En gruppe, herunder en tømrer og nogle personer tilknyttet BMX-klubben, reagerede hurtigt og sikrede vinduet, der var blevet knust under indbruddet. Politiet ankom også for at foretage efterforskning. Efterfølgende kørte alle fra klubhuset igen.

Desværre blev klubhuset genstand for endnu et indbrud samme morgen. Kl. 09.38 blev alarmen aktiveret igen, og det blev opdaget, at gerningspersonerne havde fjernet den plade, der dækkede det knuste vindue, for at få adgang til klubhuset. Der blev igen rodet rundt, og endnu en sodavand blev muligvis stjålet.

Efter det andet indbrud kunne politiet sikre sig spor fra stedet, da der var blod på den plade, som gerningspersonerne havde fjernet fra vinduet. Politiet opfordrer nu eventuelle vidner, der kan have set noget mistænkeligt i området i går formiddags, til at kontakte dem på tlf. 114 med oplysninger.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet