ForsideVesthimmerlandIndstil kandidater til Kulturprisen i Vesthimmerland

Indstil kandidater til Kulturprisen i Vesthimmerland

Indstil kandidater til Kulturprisen i Vesthimmerland

Vesthimmerland Kommune opfordrer nu borgere til at indstille personer, grupper eller andre kulturaktører, der har ydet en bemærkelsesværdig indsats for kulturlivet i området. Har du kendskab til en person eller en organisation, der fortjener anerkendelse for deres bidrag til kulturlivet i Vesthimmerland? Så er det tid til at nominere dem til Kulturprisen!

Kulturprisen er en unik mulighed for at hædre dem, der har gjort en forskel og bidraget til kulturel berigelse i Vesthimmerland. Prisen uddeles som en del af Kulturugen 2024 i uge 10.

For at indstille en kandidat til Kulturprisen 2024, besøg venligst Vesthimmerland Kommunes hjemmeside. Deadline for indstillinger er den 1. februar 2024.

I 2023 blev Kulturprisen tildelt Hessels Venners Laug for engagerede arbejde med at formidle historie og tidligere livsstil gennem underholdning, oplevelser og et bredt spektrum af håndværk, der appellerer til alle aldersgrupper og nationaliteter. Lad os sammen fejre og anerkende de lokale kulturaktørers dedikation og bidrag til Vesthimmerlands kulturliv!

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet