ForsideVesthimmerlandIndbrudsbølge hærger lokale forretninger i Farsø og Aalestrup - Politiet beder om...

Indbrudsbølge hærger lokale forretninger i Farsø og Aalestrup – Politiet beder om hjælp

Indbrudsbølge hærger lokale forretninger i Farsø og Aalestrup – Politiet beder om hjælp

Politikommissær Lars Rosenvinge fra Himmerlands Politi i Hobro har meddelt, at der har været en række indbrud i fem forskellige forretninger inden for et mindre geografisk område. Indbruddene fandt sted fra mandag kl. 17 til tirsdag formiddag og omfattede fire forretninger i Farsø: KJ Gulve & Gardiner, Røde Kors’ genbrugsbutik, Farsø Fysioterapi samt et klubhus på Dronning Ingrids Vej, som huser forskellige foreninger.

Desuden blev Blå Kors’ forretning i Aalestrup også ramt af ubudne gæster.

-De er gået efter kasseapparater og indsamlingsbøtter, så de har stjålet nogle få kontanter, og alle tilfældene ligner meget hinanden, lyder det fra Lars Rosenvinge. Politiet mistænker, at det er samme gerningsperson, som står bag alle indbruddene, da metoderne og målene for tyverierne synes ensartede.

-Da de ramte butikker er mindre og ikke er udstyret med overvågningskameraer, er politiet afhængige af borgernes hjælp til at opklare sagen – så har du observeret noget mistænkeligt ved nogle af de nævnte steder, vil vi meget gerne høre fra dig på tlf.: 114, slutter Lars Rosenvinge.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet