Forside112Indbrud på Anlægsvej - Værktøj stjålet for 90.000 kr. samt 100 slikkepinde

Indbrud på Anlægsvej – Værktøj stjålet for 90.000 kr. samt 100 slikkepinde

Indbrud på Anlægsvej – Værktøj stjålet for 90.000 kr. samt 100 slikkepinde

Natten til fredag fandt der et indbrud sted i et depotrum på Anlægsvej i Løgstør, oplyser politiassistent Jesper Fredsgaard fra Himmerlands Politi. Tyven, der havde sparket døren ind, efterlod et kaos af gennemrodede genstande og stjal værktøj til en værdi af 90.000 kr. samt 100 slikkepinde, før vedkommende smuttede fra gerningsstedet.

Detaljer om indbruddet: Politiassistent Jesper Fredsgaard ved Himmerlands Politi fortæller, at det var en ansat, der fredag morgen opdagede indbruddet. Personen, der skulle bruge noget af værktøjet, fandt depotrummet i en uorden og alarmerede straks politiet. Efter ankomsten konstaterede politiet, at tyven primært havde stjålet el-værktøj af mærket Makita, herunder hele 20 Makita-batterier.

Stjålet værktøj med identifikation: Det stjålne værktøj bærer tydelig identifikation med mærket “CBS BYG,” markeret enten med sort tusch eller spraymalet rødt på forsiden af hvert stykke værktøj.

Skader og stjålnee effekter: Ud over det betydelige tab af værktøj til en værdi af 90.000 kr. bemærkede politiet også, at tyven havde stjålet ikke mindre end 100 slikkepinde. Hvad motivet bag denne usædvanlige kombination af stjålent gods er, er endnu uvist.

Efterforskning på vej: Politiassistent Jesper Fredsgaard forsikrer, at politiet aktivt efterforsker sagen for at identificere og pågribe gerningsmanden. Han opfordrer samtidig borgere, virksomheder eller personer, der måtte have set noget mistænkeligt omkring Anlægsvej i løbet af natten til fredag, til at kontakte politiet med oplysninger på tlf. 114.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler