ForsideRebildHærværk og tyveri på flere pendlerpladser i Rebild og Mariagerfjord

Hærværk og tyveri på flere pendlerpladser i Rebild og Mariagerfjord

Hærværk og tyveri på flere pendlerpladser i Rebild og Mariagerfjord

Fire biler blev udsat for hærværk på pendlerpladsen ved Hobro N natten fra den 8. til den 9. juli. Sideruderne blev knust, og diverse genstande blev stjålet fra bilerne. Her til morgen meddeler politiassistent Jesper Fredsgaard fra Himmerlandspoliti i Hobro, at yderligere anmeldelser om hærværk på biler er indløbet fra pendlerpladser i både Mariagerfjord Kommune og Rebild Kommune.

På pendlerpladsen ved Hobro V er der to anmeldelser, mens der på Sønder Onsild er én anmeldelse. I Rebild Kommune er pendlerpladsen ved Haverslev hårdest ramt med fem biler. I alt er 12 biler blevet vandaliseret i perioden fra mandag den 8. juli til i dag den 10. juli, formentlig om natten.

Politiassistent Jesper Fredsgaard opfordrer alle, der parkerer på pendlerpladser om natten, til at låse deres biler og undgå at efterlade synlige værdigenstande, der kan friste. Politiet efterforsker hændelserne og formoder, at der er tale om de samme gerningspersoner. På rastepladsen i Haverslev blev der observeret to personer, som stak af i en sølv-grå bil.

Nordjyllands Politi opfordrer alle, der har set eller hørt noget mistænkeligt, til at kontakte politiet på telefon 114.

LÆS OGSÅ: Hændelse på pendlerplads – Fire biler udsat for hærværk

Relaterede artikler

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler