ForsideRebildHændelse om hæleri i 9610 Nørager

Hændelse om hæleri i 9610 Nørager

Hændelse om hæleri i 9610 Nørager

Politikommissær Ann-Britt Miller fra Himmerlands Politi i Hobro fortæller om en usædvanlig sag om hæleri, der er langt fra det sædvanlige daglige arbejde. En 62-årig mand indgav en anmeldelse til politiet efter en oplevelse på Facebooks Marketplace.

Den 62-årige mand opdagede en grøn varmekanon til salg på Marketplace på Facebook, som til forveksling lignede en, han havde fået stjålet i slutningen af januar 2024. Som følge heraf besluttede anmelderen at køre ud til adressen i Fyrkilde, 9610 Nørager, for at hente sin formodede stjålne varmekanon.

Ved ankomsten opstod der uoverensstemmelser mellem anmelderen og personen, der havde sat varmekanonen til salg, hvilket resulterede i, at politiet blev tilkaldt. Patruljen ankom til stedet for at undersøge sagen nærmere og herefter fik anmelder lov at se varmekanonen.

Den 62-årige anmelder kunne med 100 procent sikkerhed genkende og dokumentere, at den grønne varmekanon til salg var hans stjålne ejendom. Som følge heraf blev varmekanonen returneret til anmelderen, og den person, der havde varmekanonen til salg, en 28-årig mand, blev sigtet for hæleri.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler