ForsideMariagerfjordFriske blomster på hylderne: Meny Hobro indgår spændende samarbejde med Blomsterværkstedet

Friske blomster på hylderne: Meny Hobro indgår spændende samarbejde med Blomsterværkstedet

Friske blomster på hylderne: Meny Hobro indgår spændende samarbejde med Blomsterværkstedet

Købmand Dennis Mouritsen fra Meny Hobro glæder sig over det seneste samarbejde med Malene Rejmer fra blomsterværkstedet. Nu kan kunderne se frem til et spændende udvalg af kvalitetsblomster direkte i supermarkedet.

Et skønt udvalg af blomsterprodukter:

  1. Smukt sammensatte buketter: Kunder kan nu finde en bred vifte af smukt sammensatte buketter, perfekte til enhver anledning.
  2. Kreative sammenplantninger: Malene har medbragt hendes kreative flair til Meny Hobro, hvor kunder kan vælge imellem en række spændende sammenplantninger.
  3. Bårebuketter: Til mindeværdige øjeblikke kan kunder nu bestille særlige bårebuketter, som Malene skaber med omhu og professionalisme.
  4. Elegante brudebuketter: For de kommende brude er der et udvalg af elegante brudebuketter at vælge imellem, som vil skabe den perfekte stemning til den store dag.
  5. Imponerende kranse: Til særlige lejligheder, hvor en krans er det rette valg, kan kunderne nu bestille imponerende kranse, håndlavet af Malene.

Købmand i Meny Hobro Dennis Mouritsen udtaler begejstret: “Vi er utroligt glade for dette samarbejde med Malene og Blomsterværkstedet i Skørping. Det er fantastisk at kunne tilbyde vores kunder denne ekstra service, hvor de kan finde smukke buketter og sammenplatninger lige ved indgangen til vores butik og i butikken kan de bestille blomsterprodukter til særlige lejligheder”.

Besøg Meny Hobro i dag for at opleve det nye udvalg af kvalitetsblomster, skabt af Malene fra det blomsterværkstedet.

Blomsterværkstedet hos Meny Hobro Foto: Himmerlandsposten.dk
Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler