ForsideMariagerfjordFeriepartner Kattegat oplever markant stigning i sommerhus bookinger

Feriepartner Kattegat oplever markant stigning i sommerhus bookinger

Feriepartner Kattegat oplever markant stigning i sommerhus bookinger

Feriepartner Kattegat med lokalkontorer I Øster Hurup og Hals oplever en positiv start på 2024, med en meget tilfredsstillende stigning på omkring 15% i sommerhus bookinger i forhold til samme tidspunkt sidste år.

Ejerrådgiver Victor Larsen og bureauleder Bo Johansen er begejstrede for den fremgang, de allerede ser i årets sommerhusudlejning. “Det er godt at opleve så stor interesse for at booke sommerhus allerede nu. Vi oplever en markant forskel fra sidste år, og det vidner om en positiv stemning hos lejerne, med en tro på fremtiden og lyst til at planlægge ferien i god tid,” udtaler de to.

Bred vifte af muligheder

2024 tegner til at blive et år med flere miniferier og fleksible muligheder uden for de traditionelle sommerferieuger. Feriepartner Kattegat imødekommer efterspørgslen med en bred vifte af gode udlejningshuse og fleksible opholdsmuligheder. Bureaulederen påpeger, at der ikke kun er fokus på sommermånederne, men også på andre tidspunkter af året, der kan tilbyde unikke ferieoplevelser ved Kattegat.

Blandt de lokale og engagerede i lokalsamfundet

Feriepartner Kattegat er dybt forankret i lokalområdet med kontorer i Øster Hurup og Hals. Ud over sommerhusudlejning støtter de lokale fællesskaber gennem en særlig oplevelsespulje og sponsorater. “Vores mål er ikke kun at tilbyde kvalitetsferier, men også at bidrage positivt til det lokalsamfund, vi er en del af,” fortæller Bo Johansen. Feriepartner Kattegat uddeler årligt 50.000,00 kr. fra oplevelsespuljen, herudover støtter vi flere gode lokale arrangementer hvert år. 

Samarbejde, service og rengøring inkluderet

For ejere af Sommerhuse er Feriepartner Kattegat en pålidelig samarbejdspartner. ”Vi siger hvad vi mener og er til stede, tilgængelige og tæt på. Mens flere branchen skærer i åbningstiderne eller helt vælger at lukke lokalbureauer, tror vi på at vores tilstedeværelse gavner både ejere såvel som gæster. Om dit hus er købt som investering eller ej, er der ofte mange følelser forbundet med udlejning. Derfor tror vi på de personlige relationer med både husejere og gæster” Udtaler Victor Larsen 

Noget tyder på at vi er på rette spor. Mængden af gæster der vender tilbage igen, er stødt stigende – nogle endda flere gange om året, og hvis vi skal pakke janteloven lidt væk, er vores gæster også ret godt tilfredse.  Dette ses tydeligt i de mange bookinger, som allerede er foretaget i 2024.  

Drømmer også du om en ferie langs østkysten i et dejligt sommerhus, er Feriepartner Kattegat det rette sted at starte – Der er stadigvæk ledige weekender og uger i 2024. 

Er du ejer af et sommerhus og kunne du tænke dig at vide mere om udlejning af dit sommerhus, så kontakt Feriepartner Kattegat på tlf. 96180208 og få en grundig gennemgang af dine muligheder. Du er også velkommen til at kigge forbi en af vores kontorer. 

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler