ForsideMariagerfjordFeldborgs Folkekøkken har indtaget Hobro med succes - Efter vinterferien indføres skolemadsordning

Feldborgs Folkekøkken har indtaget Hobro med succes – Efter vinterferien indføres skolemadsordning

Feldborgs Folkekøkken har indtaget Hobro med succes – Efter vinterferien indføres skolemadsordning

Claus Feldborg har med Feldborgs Folkekøkken skabt en ny spisemulighed i Hobro, der har vundet indpas hos både borgere og lokale virksomheder. Siden Feldborgs Folkekøkken åbnede tilbage i august måned, har køkkenet opnået stigende popularitet og tilfredshed blandt Hobros befolkning. Himmerlandsposten.dk besøgte forleden køkkenet for at se og høre mere om Claus Feldborgs nye spændende projekt og hans virksomhed.

“Vi har fået bedre og bedre fat i Hr. og Fru Hobro, lokale virksomheder og foreninger, der ønsker lækkert mad til frokost eller møder,” fortæller Claus Feldborg, manden bag Folkekøkkenet.

Skolemadsordning tilbydes efter vinterferien

En af de seneste tiltag fra Feldborgs Folkekøkken er indførelsen af en skolemadsordning, der starter op efter vinterferien. Børnene på Mariager Skole og Bymarksskolen i Hobro vil kunne nyde godt af Claus’ ekspertise inden for madlavning, hvor madpakkerne tilpasses alder, kultur og særlige hensyn.

“Vi ønsker at sikre en varieret og nærende kost til skolebørnene, hvor både kvalitet og smag er i fokus,” udtaler Claus Feldborg om den kommende skolemadsordning.

Erfaren kok med stærke rødder i branchen

Claus Feldborg har en imponerende baggrund inden for madbranchen, der spænder fra store kantiner til gourmet-kroer. Med erfaringer fra Meyer Kantiner til Schackenborg Slotskro har Claus opbygget et solidt fundament for Feldborgs Folkekøkken, der nu bringer madoplevelser ud til Hobros befolkning.

“Jeg ønsker at skabe en gastronomisk oplevelse, der er tilgængelig for alle, samtidig med at vi vægter bæredygtighed og miljøvenlighed i vores valg af råvarer og emballage,” forklarer Claus Feldborg om sit skolemadprojekt.

Surdejshjælper

I køkkenet får Claus hjælp af en ganske særlig “medarbejder” ved navn Henning – en udsøgt surdej, der dagligt bidrager til det lækre brød og den unikke smag hos Feldborgs Folkekøkken. Henning, der nu er 17 år gammel, har vist sig som en uundværlig del af køkkenets unikke madoplevelser.

Claus Feldborg er selv midt i fyrrerne og for nylig flyttet til Hobro. Han bor i byen og hans datter, Mie på 8 år, har sin daglige gang på Hobro Friskole.

Du kan læse mere om skolemad eller andet fra Feldborgs Folkekøkken på deres hjemmeside: Feldborgs Folkekøkken

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler