ForsideVesthimmerlandFamiliehuset Vesthimmerland søger tilkaldevikar til vores Børnehus og Ungehus

Familiehuset Vesthimmerland søger tilkaldevikar til vores Børnehus og Ungehus

Familiehuset Vesthimmerland søger tilkaldevikar til vores Børnehus og Ungehus

JOBANNONCE: Har du interesse for det udsatte børne- og ungeområde, og har du lyst og tid til at være vikar, så søger vi i Familiehuset Vesthimmerland vikar til vores døgntilbud, Børnehuset og Ungehuset.

Stillingsbeskrivelse

Familiehuset Vesthimmerland søger Tilkaldevikar til vores Børnehus og Ungehus

Familiehuset har etableret sit eget Tilkaldevikarkorps – og vi vil meget gerne have dig med.

Familiehuset er organiseret i Familieafdelingen, som er en del af Vesthimmerlands Kommunes Børne- og Arbejdsmarkedsforvaltning.

Personalegruppen i Familiehuset Vesthimmerland består for nuværende af ca. 50 medarbejdere med forskellig faglig baggrund og erfaring. Hovedparten har en pædagogisk uddannelse, nogle med en terapeutisk overbygning, 2 teamledere, 1 pedel, 1 administrativ medarbejder, 2 nattevagter samt en afdelingsleder.

Familiehusets målgruppe er børn og unge i alderen 0-23 år og består af et Børneteam som består af et børnehus, udekørende familiekonsulenter, samværsteam, nattevagtteam og et familieplejeteam, samt et Ungeteam som består af et ungehus, udekørende familiekonsulenter og et efterværnsteam.

  • Børnehuset er et døgntilbud til forældre med børn i alderen 0-12 år – hvor familien som udgangspunkt bor i 3 måneder – vi har plads til 4 familier
  • Ungehuset er et døgntilbud for anbragte unge. I Ungehuset er der plads til 5 unge i alderen 13-18 år, og derudover har vi to udslusningsboliger til unge i alderen 18-23 år.

Som tilkaldevikar bliver du en del af teamet/huset, selvom du kommer som vikar. Du vil være tæt på de børn/unge og familier som bor i vores huse. Du kommer til at være aktiv sammen med børn og unge.

Du får søde og dygtige kolleger, og du får udvidet din erfaring hvis du fx er studerende.

Du forpligtiger dig til at være en del af tilkaldevikarkorpset. Vi afholder vikarmøder hver anden måned, hvor alle tilkaldevikarer mødes og hvor der vil være mulighed for sparring og få viden om ønsket temaer. Derudover skal du være interesseret i, at tage vagter.

Vagter kan både være dagvagter, aftenvagter, weekendvagter og nattevagter, men du har mulighed for at ønske de vagter, der passer dig bedst 🙂

Din profil:

  • Du har erfaring med socialfagligt arbejder eller i gang med en socialfag uddannelse
  • Du brænder for målgruppen
  • Har lyst til kontakt- og relationsarbejde
  • Du er tydelig i din kommunikation
  • Du kan og tør sætte grænser

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst, SL døgnoverenskomst 64.01

Du ansættes som timelønnet og der er ingen opsigelsesvarsel.

Ansættelse forudsætter indhentelse af børneattest og straffeattest.

Hvis du har lyst til at være en del af vores dygtige vikarkorps, så tøv ikke med at kontakte os 🙂 Ring til Familiekonsulent i Børnehuset Camilla Mærsk på tlf. 29329552 eller Teamleder Mariann Raaby på tlf. 20278682, så vi kan aftale en samtale. Du kan også sende en mail og dit cv til marn@vesthimmerland.dk

Ansøgningsfrist: Løbende

Tiltrædelse: Snarest muligt

Arbejdssted: Hvalpsundvej 14, 1 sal Hornum 9600 Aars

Kontaktperson:Tina Bang
Telefon: 99667000
Mobil: 2968 8053
tiba@vesthimmerland.dk

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler