ForsideMariagerfjordFalsk alarm om indbrud udnyttet af mulig bedrager i Hobro

Falsk alarm om indbrud udnyttet af mulig bedrager i Hobro

Falsk alarm om indbrud udnyttet af mulig bedrager i Hobro

Himmerlands Politi i Hobro har modtaget en anmeldelse om en 90-årig kvinde fra Fortunaparken i Hobro, der lørdag d. 20. januar kl. 11.30 blev opsøgt af en mand, der ville tale med hende angående et påstået nabolejlighedsindbrud.

-Den snarrådige kvinde undlod heldigvis at lukke manden ind og tog efterfølgende kontakt til politiet. Herefter snakkede hun med naboerne, hvor de kunne fortælle, at der ikke havde været noget indbrud som påstået af den pågældende mand, fortæller politiassistent Peter Fredsgaard fra Himmerlands Politi og fortsætter:

-Den 90-årige kvinde gav følgende sparsomme signalement af manden – Han beskrives som værende mellem 35-45 år og af dansk udseende.

Politiet understreger vigtigheden af, at borgere, især ældre, udviser forsigtighed og ikke åbner døren for ukendte personer. Hvis der er tvivl om en persons identitet eller hensigter, opfordres borgerne til at kontakte politiet eller andre pårørende for at bekræfte situationen.

Hvis nogen har oplysninger om den beskrevne mand eller lignende hændelser, opfordres de til at kontakte Himmerlands Politi på tlf. 114.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet