ForsideMariagerfjordEt trist syn her til morgen

Et trist syn her til morgen

Et trist syn her til morgen

I går aftes blev Veddum ramt af en alvorlig hændelse, da der udbrød brand på Pejtervej i en industribygning. Landsbyens godt 350 indbyggere vågnede op til et trist syn her til morgen, da Kruse Vask, det familieejede industrivaskeri, stod som et sørgeligt minde om den voldsomme brand.

Foto: Himmerlandsposten.dk

Nordjyllands Beredskab og Politi modtog i går aftes kl. 20.50 melding om branden, og køretøjer fra flere brandstationer blev straks kaldt til stedet for at assistere med slukningsarbejdet, som stadig pågår her tirsdag morgen.

Foto: Himmerlandsposten.dk

Trods den voldsomme brand er det en lettelse, at ingen personer befandt sig i vaskeriet under branden. Nordjyllands Politi fortæller, at de har været nødt til at genhuse seks personer, der bor i privatbeboelser lige op ad vaskeriet.

Nordjyllands Politi fortæller yderligere, at brandefterforskere vil blive sendt til stedet i løbet af dagen i dag for at undersøge årsagen til branden. Den sørgelige hændelse har kastet en trist skygge over lokalsamfundet, der har været en del af Kruse Vasks historie siden 1962, hvor det blev grundlagt af Bent Kruse. I 2022 fejrede vaskeriet sit 60-års jubilæum med stolthed og engagement i lokalsamfundet.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler