ForsideMariagerfjordEngagerede borgere i Mariagerfjord Kommune opfordres til at træde frem - er...

Engagerede borgere i Mariagerfjord Kommune opfordres til at træde frem – er det dig?

Engagerede borgere i Mariagerfjord Kommune opfordres til at træde frem – er det dig?

Mariagerfjord Kommune står over for et vigtigt valg til Foreningsrådet, der vil finde sted den 11. december fra kl. 17.00 til 18.30 på Arden Rådhus.

Derfor opfordres engagerede borgere til at træde frem og deltage som kandidater for at forme fremtiden for vores lokalsamfund.

Foreningsrådet spiller en central rolle i at fremme fællesskabet og folkeoplysningen i Mariagerfjord Kommune. Til valget skal der findes  repræsentanter for de forskellige foreningstyper i kommunen. De valgte repræsentanter vil blive stemmerne for deres respektive områder og skal arbejde i fællesskab med fagenheden for at fastholde og forbedre bl.a. tilskudsmulighederne på foreningsområdet.

Vi søger inspirerende individer, der brænder for at styrke fællesskabet, fremme folkeoplysningen og skabe meningsfulde forbindelser inden for forskellige genre af vores fritids- og foreningsliv.

Foreningsrådet søger:

  • 3 repræsentanter for idræt
  • 1 repræsentant for voksenundervisning
  • 1 repræsentant for øvrige foreninger
  • 1 repræsentant for selvorganiserede foreninger

Øvrige repræsentanter udpeges af områdernes respektive samråd.

Som kandidat vil du få muligheden for at påvirke udviklingen af vores foreningsliv, tilskudsmuligheder og bidrage til dets vækst og styrkelse. Din passion, dit engagement og din vision for fællesskabet vil være værdifulde ressourcer i arbejdet med at forme en inkluderende og levende kommune.

Detaljer for valget til Foreningsrådet i Mariagerfjord Kommune:

Dato: 11. december

Tidspunkt: Kl. 17.00 – 18.30

Sted: Arden Rådhus

Du kan stille op som kandidat til Foreningsrådet, hvis du er engageret i en forening i ovennævnte kategori. Er du i tvivl om din forening er i en af kategorierne, så kontakt Foreningsrådets sekretær på mail mabis@mariagerfjord.dk eller tlf. 97113506. Du tilmelder dig også valget ved at henvende sig til sekretæren.

Mariagerfjord Kommune opfordrer alle engagerede borgere til at overveje at stille op som kandidat. Dette er chancen for at påvirke vores samfunds udvikling og være en del af styrkelsen af vores mange gode fællesskaber.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler