ForsideMariagerfjordEmma Houe Mølgaard: Kære borgere i Mariagerfjord Kommune

Emma Houe Mølgaard: Kære borgere i Mariagerfjord Kommune

Emma Houe Mølgaard: Kære borgere i Mariagerfjord Kommune

AF Emma Houe Mølgaard (D) Byrådsmedlem Mariagerfjord Kommune 

Jeg skriver dette brev for at udtrykke min taknemmelighed og anerkendelse for jeres utrættelige indsats i kampen mod nedlæggelsen af højhuset (jernebangade). 

Jeres dedikation og engagement har været en inspiration for os alle. Det viser hvad man kan når man løfter i folk

Det er ingen hemmelighed, at nedlæggelsen af højhuset ville have haft betydelige konsekvenser for vores smukke kommune. Ikke alene ville det have ændret vores bybillede markant, men det ville også have påvirket vores fællesskab negativt. I modsætning hertil valgte I at stå sammen og kæmpe for det, I troede på – bevarelsen af vores identitet og vores unikke kendetegn.

Jeres indsat har været imponerende. I har organiseret protestmøder, skrevet åbne breve og arbejdet utrætteligt for at vække opmærksomhed omkring denne vigtige sag. Jeres stemmer blev hørt, og jeres engagement fik en betydelig indflydelse på beslutningstagningen. Uden jer ville højhuset bestå.

Vi skal huske på, at vores kommune er formet af vores fælles handlinger og vores fælles kamp. Takket være jer har vi formået at bevare vores arv og vores unikke identitet intakt. Det er prisværdigt, og jeg ønsker at udtrykke min dybeste taknemmelighed for jeres dedikation og passion.

Takket være jer kan vi nu se fremad med håb og glæde. Lad os fortsætte med at arbejde sammen for at bevare og styrke vores kommune, så kommende generationer kan nyde godt af dette fantastiske sted. Jeres engagement har vist, hvor meget vi kan opnå, når vi står sammen.

Endnu engang vil jeg gerne takke jer alle for jeres uvurderlige og inspirerende indsats. Jeres kamp har illustreret, hvor vigtige vores fælles værdier er, og hvor meget vi kan opnå ved at handle enhed. 

Det er virkeligt flot det I har gjort. 

Selvom kampen ikke er helt over endnu – så er vi kommet lang. 

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler