ForsideMariagerfjordEjer af flugtbil efter færdselsuheld i Hobro sigtet for manglende samarbejde

Ejer af flugtbil efter færdselsuheld i Hobro sigtet for manglende samarbejde

Ejer af flugtbil efter færdselsuheld i Hobro sigtet for manglende samarbejde

Fredag aften kl. 22.28 blev Himmerlands Politi kaldt ud til et færdselsuheld på Jernbanegade i Hobro. Politikommissær Jørn Kresten Nielsen fortæller, at en ukendt part kom kørende i bil ad Jernbanegade mod syd og påkørte en lovligt parkeret bil i et parkeringsfelt på højre side af Jernbanegade.

Den skyldige part valgte at flygte fra stedet efter påkørslen. Ved hjælp af nummerpladen, som var faldet af bilen under flugten, lykkedes det politiet at spore bilens ejer, der er bosat i Hobro.

Bilens ejeren nægtede dog at oplyse, hvem der havde kørt bilen på det pågældende tidspunkt, hvilket er i strid med færdselslovens bestemmelser om oplysningspligt ved færdselsuheld.

Politiet har derfor valgt at sigte ejeren for overtrædelse af færdselsloven.

Ifølge politikommissær Jørn Kresten Nielsen er det vigtigt, at trafikanter husker deres ansvar og pligter, når de er involveret i færdselsuheld. At undlade at give oplysninger om en ulykke kan have alvorlige konsekvenser og forhindre politiets arbejde med at opklare sager og sikre, at de ansvarlige stilles til regnskab for deres handlinger.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler