ForsideRebildDen Kongelige Ballet gæster Rebild Bakker

Den Kongelige Ballet gæster Rebild Bakker

Den Kongelige Ballet gæster Rebild Bakker

I et unikt samarbejde med Det Kongelige Teater er Rebild Kommune og RebildPorten stolte over endnu en gang at kunne invitere til en uforglemmelig kulturbegivenhed under åben himmel i naturskønne Rebild National Park og Rebild Bakker. Denne sommer, præcis den 17. juni, kl. 19:00, vil vi sammen med Det Kongelige Teater være værter for Den Kongelige Sommerballet, hvor kultur, natur og fællesskab smelter sammen i en magisk oplevelse.

En tradition og en hyldest til kulturen og naturen
Den Kongelige Ballets besøg i Rebild er næsten blevet en tradition, som hvert andet år tiltrækker rigtig mange tilskuere fra hele landet. Med Rebild Bakkers enestående natur som kulisse bliver balletforestillingen en hyldest til både dansk kultur og det unikke danske landskab.

Lene Aalestrup, formand for Kultur-, Fritids- og Sundhedsudvalget i Rebild Kommune, udtrykker sin begejstring:

– Jeg synes, det er fantastisk, at vi igen er udvalgt som destination til Sommerballetten. Vores smukke natur i Rebild kombineret med ballettens magi bliver med sikkerhed endnu engang til en kulturoplevelse ud over det sædvanlige. Jeg håber, at rigtig mange fra nær og fjern vil deltage og blive beriget med denne meget flotte oplevelse i Rebild Bakker, siger Lene Aalestrup.

Gratis kulturoplevelse for alle
Festlighederne vil finde sted i “Gryden” i Rebild Bakker, hvor det også bliver afholdt Rebildfest, og hvor der vil være rigelig plads til at nyde forestillingen i det fri. Der er gratis entré, og alle er velkomne til at deltage i denne unikke begivenhed, der kombinerer høj kulturel kvalitet med tilgængelighed.

Støt det lokale erhvervsliv
Arrangementet er støttet af Spar Nord Fonden, og i den henseende opfordres besøgende ligeledes til at støtte det lokale erhvervsliv. Der vil eksempelvis være mulighed for at forudbestille lækre picnickurve fra områdets restauranter, så gæsterne kan nyde en skøn aften med god mad i selskab med familie og venner.

Om Den Kongelige Ballets sommerturné
Den Kongelige Ballets sommerturné er en årlig tradition, hvor kompagniet rejser ud i det danske sommerland for at dele balletkunsten med publikum i hele landet. Siden 2006 har turnéen været en kærkommen lejlighed for danskere overalt til at opleve ballet på nært hold – og altid gratis.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet