ForsideMariagerfjordDansk Folkeparti fordobler mandater i Mariagerfjord Kommune

Dansk Folkeparti fordobler mandater i Mariagerfjord Kommune

Dansk Folkeparti fordobler mandater i Mariagerfjord Kommune

Efter en overraskende beslutning om nedlæggelse af hendes nu tidligere parti, Nye Borgerlige, har byrådsmedlem Emma Houe Mølgaard taget det politiske skridt videre ved at melde sig ind i Dansk Folkeparti.

Denne beslutning betyder ikke kun et skift i politisk ståsted for Emma, men også en markant forøgelse af Dansk Folkepartis repræsentation i Mariagerfjord Kommune.

Fordobling af mandater

Emma Houe Mølgaard, der i de seneste to år har repræsenteret Nye Borgerlige i byrådet, ser nu frem til at arbejde sammen med Dansk Folkeparti og deres byrådsmedlem Jørgen Hammer Sørensen. Denne overgang resulterer i en fordobling af Dansk Folkepartis mandatantal i Mariagerfjord Kommune.

Ældrepolitik som fællesnævner

I en kommentar til Mariagerfjordposten.dk udtaler Emma: “Jeg har i de to år, jeg har været medlem af byrådet i Mariagerfjord, altid haft et godt samarbejde med Dansk Folkeparti og deres byrådsmedlem Jørgen Hammer Sørensen. Vi har siddet ved siden af hinanden og gennem årene ofte drøftet og snakket sammen om de væsentlige politiske sager, der er blevet behandlet i byrådssalen. Især inden for ældrepolitikken synes jeg, at jeg passer bedst ind hos Dansk Folkeparti, og i dag blev det bekræftet, at mit nye parti også mener, at jeg passer godt ind i partiet. Det glæder mig, og jeg ser frem til det fortsatte politiske arbejde for Mariagerfjord.”

Velkommen fra Dansk Folkeparti

Jørgen Hammer Sørensen, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti, glæder sig over Emma Houe Mølgaards beslutning og siger: “Emma er hjertelig velkommen hos Dansk Folkeparti, og jeg glæder mig til samarbejdet. Nu bliver vi igen en stærkere gruppe i byrådet i Mariagerfjord, og dermed får vi også flere kræfter til at markere os på vores politik.”

Jørgen Hammer Sørensen (DF) byrådsmedlem Mariagerfjord Kommune
Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler