Forside112Bevæbnet mand anholdt i Hobros natteliv: Kniv, knojern og totenschlæger

Bevæbnet mand anholdt i Hobros natteliv: Kniv, knojern og totenschlæger

Bevæbnet mand anholdt i Hobros natteliv: Kniv, knojern og totenschlæger

En dramatisk episode udspillede sig fredag aften i nattelivet i Hobro, da en yngre mand bevægede sig rundt i området omkring Østergade. Ifølge oplysninger fra Nordjyllands Politi var den unge mand bevæbnet til tænderne og udviste særdeles aggressiv adfærd overfor folk i værtshusmiljøet.

Nordjyllands politi fortæller, at de modtog en anmeldelse klokken 00.48 om den bevæbnede mand, der angiveligt var udstyret med en kniv, et knojern og en totenschlæger. Da patruljen ankom til stedet, mødte de en aggressiv mand, der ikke tøvede med at vise sin modstand mod politiets tilstedeværelse.

Den unge mand blev straks anholdt af politiet, og ved en kropsvisit blev det bekræftet, at han bar de nævnte farlige genstande. Efter anholdelsen tilbragte han natten i detentionen, mens jurister skulle vurdere, om der skulle ske en fremstilling af manden, når han blev ædru.

“Vi tager naturligvis alle henvendelser om farlige situationer alvorligt, og vi er taknemmelige for, at situationen blev håndteret hurtigt og effektivt af vores patrulje,” udtaler Nordjyllands politi.

Manden vil efter afhøring blive løsladt, medmindre der sker en fremstilling, der kræver yderligere retslige skridt.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler