ForsideHimmerlandBesøg på vej til skyldnere i fogedsager

Besøg på vej til skyldnere i fogedsager

Besøg på vej til skyldnere i fogedsager

Politiet i Himmerland vil snart banke på døren hos en lang række borgere, som har udeståender med fogedretten. I Frederikshavn har politiet allerede anholdt 17 skyldnere og indsatsen fortsætter.

Hvis man skylder penge og sagen er endt i fogedretten, så er det på høje tid at få orden på miseren. Nordjyllands Politi vil i den nærmeste fremtid banke på hos en lang række skyldnere, som har en ubetalt gæld, som de på trods af talrige anmodninger ikke har fået afviklet.

Det oplyser fg. politikommissær Lars Bengtsen Rosenvinge fra politiet i Himmerland. Han opfordrer kraftigt de borgere som måtte have et udestående med fogedretten om at rette henvendelse til denne, så gælden kan blive betalt eller der kan findes en ordning.   

”Hvis ikke man ønsker at blive hentet i sit hjem, på sin arbejdsplads, eller hvor man ellers måtte opholde sig på det givne tidspunkt vores patruljer afhenter, så vil jeg opfordre til, at man selv som borger tager kontakt til fogedretten og får ordnet sit eventuelle mellemværende.”

Politikommissæren oplyser ikke nøjagtigt, hvilke dage patruljerne sætter målrettet ind for at hente skyldnerne til fogedretten, ligesom det også er uvist hvilket tidspunkt på døgnet, der opereres. 

”Jeg kan fortælle så meget at vi gerne sætter flere dage af, hvis det bliver nødvendigt og kan også afsløre, at indsatsen ikke kun gælder for skyldnere i Himmerland.”

Sådan kontakter du fogedretten

Hvis man som borger har et uafklaret økonomisk mellemværende med fogedretten, så skal man henvende sig personligt i Fogedretten på Badehusvej 17, 9000 Aalborg, hverdage mellem klokken 9 og 11.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler