ForsideMariagerfjordArrangement i Sparekassen Danmarks lokaler i Hobro - ”Vigtigt at synliggøre det...

Arrangement i Sparekassen Danmarks lokaler i Hobro – ”Vigtigt at synliggøre det lokale erhvervsliv”

Arrangement i Sparekassen Danmarks lokaler i Hobro – ”Vigtigt at synliggøre det lokale erhvervsliv”

Sparekassen Danmark i Hobro tager initiativ til velvære-arrangement

”Det er så fedt, at nogen tager initiativ til at samle og synliggøre det lokale erhvervsliv”.

Sådan siger Jeanette Kreiler – indehaver af frisørsalonen By Kreiler i Hobro – om et arrangement, der finder sted i Sparekassen Danmarks rummelige lokaler i Hobro torsdag den 25. januar: ”Skønhed og Velvære for Kvinder”.

Jeanette Kreiler, der tidligere har medvirket i modeshows i sparekassen i Hobro – her i marts 2023 – siger: ”Det er vigtigt at synliggøre, hvad vi kan selv her i Hobro”. Foto: Sparekassen Danmark Hobro

Det er er to af sparekassens – kvindelige – kolleger i Hobro, der har taget initiativ til aftenen, hvor fem lokale virksomheder stiller op. Ud over By Kreiler er det Hobro Apotek, Klinik Laursen, Helles Fodterapi og Tinas Makeup & Hudpleje.

”Hobro har en størrelse, hvor det er vigtigt, at vi gør noget sammen for at holde liv i vores forretninger. Det er så nemt fra Hobro at køre til Randers, Aalborg eller Aarhus. Så det er vigtigt at synliggøre, hvad vi kan selv her i Hobro”, siger Jeanette Kreiler:

”Og så er det fedt, at vi alle fem er med i planlægningen sammen med sparekassen, der har de perfekte rammer til sådan et arrangement.”

Fra modeshow til velvære

Sparekassen i Hobro har en længere tradition – dog afbrudt af en corona-pause – for at arrangere modeshows i sit store hovedcenter i Hobro. Traditionen blev genoptaget i marts 2023.

”Men nu giver vi arrangementet et tvist og fokuserer i år på skønhed og velvære for kvinder frem for modetøj”, siger Betina Skov Mikkelsen, der er en af initiativtagerne fra sparekassens side.

Hendes kollega Dorthe Bak Thygesen supplerer:

”Efter en præsentation af de medvirkende vil gæsterne få mulighed for at komme rundt til de fem stande for at få råd, vejledning og måske en mindre behandling”.

Billetter til arrangementet kan købes hos de fem virksomheder, der deltager torsdag den 25. januar. 

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler