ForsideMariagerfjordArden Skole skal finde ny skoleleder

Arden Skole skal finde ny skoleleder

Arden Skole skal finde ny skoleleder

Skoleleder Kirsten Vibjerg har netop meddelt forældrene til børnene på Arden Skole at hun fratræder sin stilling som skoleleder.

I en besked til forældrene fortæller Kirsten Vibjerg, at hun har søgt og fået en anden stilling, og dermed opsiger sin stilling på Arden Skole. Jeg fratræder stillingen med udgangen af marts. Jeg har været meget glad for at arbejde på Arden Skole, og det har været en svær beslutning at træffe.

Kirsten Vibjerg rykker nordenfjords

I beskeden fortæller Kirsten endvidere, at hun har søgt og fået stillingen som skoleleder på Vodskov Skole med tiltrædelse 1. april. Det er en stilling, som hun har lyst til at prøve kræfter med.

Jeg er rigtig glad for den tid, jeg har været på Arden Skole, som jeg anser for at være helt særlig. Jeg vil takke for det gode samarbejde med jer forældre. Jeg vil naturligvis bidrage til, at den videre planlægning og overgangen bliver god, slutter Kirsten Vibjerg.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler