ForsideMariagerfjordÆldreministeren har sagt ja tak til Mariagerfjord Kommune

Ældreministeren har sagt ja tak til Mariagerfjord Kommune

Ældreministeren har sagt ja tak til Mariagerfjord Kommune

Formanden for Udvalget for Sundhed og Omsorg i Mariagerfjord Kommune, Jan Andersen (V), har sammen med de øvrige udvalgsmedlemmer fremsendt en henvendelse til Ældreministeren med en invitation til et besøg i Mariagerfjord Kommune.

Formålet med invitationen er at vise Ældreministeren de positive initiativer og tiltag på ældre- og omsorgsområdet i Mariagerfjord Kommune samt at belyse de udfordringer, kommunen står over for inden for velfærdsområderne. 

Det glæder Jan Andersen meget, at ministeren har accepteret invitationen til at besøge Mariagerfjord Kommune, og han ser frem til den kommende dialog og samarbejde om at adressere og løse udfordringerne på ældre- og omsorgsområdet.

– Besøget vil give os mulighed for en direkte dialog med Ældreminister Mette Kierkgaard om den kommende nye ældrelov, som er på vej. Jeg håber, at vi på det kommende møde får mulighed for at drøfte potentielle løsninger på velfærdsområdet med ministeren og vise hende nogle af vores udfordringer, men også nogle af de mange gode tiltag, som findes i Mariagerfjord Kommune, fortæller Jan Andersen til Mariagerfjordposten.dk

Datoen og det konkrete program for besøget er endnu ikke fastlagt, men ifølge udvalgsformanden vil det finde sted i starten af 2024.

Jan Andersen (V) Formand for Udvalget for Sundhed og Omsorg i Mariagerfjord Kommune
Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler