ForsideHimmerlandÆldre kvinder igen offer for bedrageri - Bliver svindlet for flere tusinder

Ældre kvinder igen offer for bedrageri – Bliver svindlet for flere tusinder

Ældre kvinder igen offer for bedrageri – Bliver svindlet for flere tusinder

En række bedrageritilfælde har endnu engang ramt ældre kvinder i lokalsamfundet, som har været udsat for falske bankbude. Ifølge politiets seneste døgnrapport blev en 75-årig kvinde mandag eftermiddag et af de seneste ofre for bedrageri.

Efter at have modtaget en telefonisk henvendelse fra en person, der udgav sig for at være fra hendes bank, blev kvinden narret til at udlevere kontanter og sit kreditkort til en falsk bankbud. Politiet blev anmeldt om hændelsen tirsdag morgen kl. 09.24. Flere tusinde kroner blev hævet fra hendes konto senere samme dag, efter svindlen var blevet begået.

Desværre var det ikke et enkeltstående tilfælde. Tirsdag eftermiddag blev politiet endnu engang kontaktet om en lignende sag. Denne gang var det en 80-årig kvinde, der blev narret på samme måde.

Efter at være blevet kontaktet af en falsk bankmand blev kvinden bedt om at udlevere kontanter og sit betalingskort til en person, der udgav sig for at være bankbud. Også her blev der hævet flere tusinde kroner fra kvindens konto efterfølgende.

Politiet understreger vigtigheden af at være opmærksom og ikke udlevere personlige oplysninger til fremmede. Banken vil aldrig sende en budperson ud for at hente kontanter eller kort. Det er en god idé at tage samtaler med ældre familiemedlemmer for at beskytte dem mod disse bedrageriske forsøg.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler