ForsideRebildAdvarsel om bedrageri i Skørping: Ældre kvinde franarret dankort

Advarsel om bedrageri i Skørping: Ældre kvinde franarret dankort

Advarsel om bedrageri i Skørping: Ældre kvinde franarret dankort

Lene Laustsen fra Himmerlands Politi informerer om et bedrageritilfælde, der fandt sted i Skørping i går mellem kl. 11.00 og 11.50. En ældre kvinde, født i 1937, blev desværre narret til at afgive sit dankort til to ukendte gerningsmænd.

Bedrageriformen er velkendt, hvor en person ringer og udgiver sig for at være fra banken. I dette tilfælde påstod vedkommende, at der var mistanke om svindel på den ældres konto. For at “hjælpe” den ældre blev det foreslået, at en bankrepræsentant ville besøge vedkommendes bopæl og afhente dankortet samt pinkoden.

Den ældre kvinde kunne give følgende signalement af den person, der henvendte sig: En mand af dansk udseende, 20-30 år, 170-180 cm høj, lys i huden, med brun mellemlangt hår. Han talte dansk og var iført en lysegrå sweater med mønster.

Desværre er der ingen overvågningsbilleder fra hændelsen, men indtil videre er der heldigvis ikke registreret nogen hævninger på den ældres konto. Forhåbentlig har den ældre kvinde reageret hurtigt og fået spærret sit kort i tide.

Himmerlands Politi advarer om denne form for bedrageri og opfordrer alle borgere, især ældre, til at være ekstra opmærksomme og aldrig udlevere personlige oplysninger til personer, man ikke kender.

Hvis du har set eller hørt noget mistænkelig i forhold til ovenstående eller, at du oplever lignende henvendelser, bedes du kontakte politiet på tlf. 114.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler