ForsideHimmerland88-årig kvinde offer for svindel

88-årig kvinde offer for svindel

88-årig kvinde offer for svindel

I den seneste døgnrapport fra politiet fremgår det, at en 88-årig kvinde mandag blev snydt af en bedrager, der udgav sig for at være fra hendes bank.

Kvinden modtog et opkald fra en mand, der hævdede at være bankmedarbejder og informerede hende om, at der var sket misbrug af hendes kreditkort. Han overbeviste hende om at udlevere sit gamle kort under påskud af at skulle have et nyt udstedt.

Desværre blev den ældre kvinde narret til at oplyse sin pinkode over telefonen. Kort efter ankom en person, udgivet som et “bankbud”, for at afhente det gamle kort på hendes adresse. Dagen efter opdagede kvinden, at der var blevet hævet flere tusinde kroner på hendes konto, og hun anmeldte straks sagen til politiet.

Denne form for hændelse afspejler et stigende problem med svindel, hvor svindlere udgiver sig for at være fra banker for at narre intetanende ofre. Politiet understreger vigtigheden af ikke at udlevere kortoplysninger eller pinkoder til nogen, uanset hvem de hævder at være. Banken ville aldrig bede om disse oplysninger over telefonen eller sende en repræsentant til at afhente kort på en persons adresse.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler