ForsideHimmerland75 år med skolepatruljer: En hyldest til sikker skolevej

75 år med skolepatruljer: En hyldest til sikker skolevej

75 år med skolepatruljer: En hyldest til sikker skolevej

I år fejrer skolepatruljerne 75 fantastiske år, hvor frivillige skolebørn har været med til at sikre trygge overgange på skolevejen. Siden 1949 har cirka 750 skoler haft glæde af disse dedikerede skolepatruljer, der i alt slags vejr har stået klar til at hjælpe deres skolekammerater sikkert over vejen.

Højdepunkter i Jubilæumsugen: I løbet af uge 5 vil Sikker Trafik, sammen med LB Forsikring, kommunerne og politiet, fejre landets skolepatruljer med forskellige markeringer rundt i landet under kampagnen “Den Sureste Uge”.

Del Din Skolepatruljehistorie: Har du selv været en del af skolepatruljen, eller har du en skolepatruljehistorie fra gamle dage? Politiet ønsker at samle og hylde disse minder. Del din historie og eventuelle billeder, og måske bliver din oplevelse en del af en hyldest til skolepatruljerne i løbet af året.

Stolte Traditioner og Engagerede Skolebørn: Politiet har støttet skolepatruljerne i mange år, og 28% af danskerne har selv stået som skolepatrulje. Kendte personligheder som Camilla Martin, Casper Christensen og Benny Engelbrecht har alle deltaget i denne stolte tradition.

Tillykke med 75 år, skolepatruljer! Tak for jeres dedikation til sikkerhed og fællesskab på skolevejen.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler