Forside11263-årig udsat for tricktyveri efter hjemtur med pirattaxa

63-årig udsat for tricktyveri efter hjemtur med pirattaxa

63-årig udsat for tricktyveri efter hjemtur med pirattaxa

Mandag formiddag modtog Politiet en anmeldelse om, at en 63-årig mand i weekenden havde fået stjålet sit kort, hvorefter det var blevet misbrugt for flere tusinde kroner, fortæller politiet i døgnrapporten.

Ifølge anmeldelsen havde den 63-årige lørdag taget en pirattaxa hjem fra en bytur, og da turen sluttede, ønskede chaufføren pludselig at danse med ham, hvilket politiet også har set i en lang række andre sager med lignende anmeldelser om tricktyveri efter køreture med pirattaxaer.

Hvordan gerningsmanden fik franarret pinkode og den 63-åriges dankort er mere uklart – men endnu en gang viste det sig, at pirattaxachaufføren ud af det blå havde tilbudt den fremmede mand et lift, og at den – i første omgang – gode gerning desværre havde en ondsindet bagside.

-Tag ALDRIG en pirattaxa hjem fra byen. Det er er stadig vores klare anbefaling at holde sig langt fra den slags, og i stedet på forhånd have planlagt, hvordan man kommer hjem på anden og bedre vis, lyder det fra politiet og de fortsætter:

-Særligt i de travle julefrokostmåneder er det godt at have lagt en plan, inden man står i nattelivet og gerne vil hurtigt hjem i varmen, hvormed man ellers risikerer at lade sig friste af et tilbud, der ofte viser sig at være for godt til at være sandt.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet