ForsideMariagerfjord32-årig bilist anholdt på Skivevej i Hobro

32-årig bilist anholdt på Skivevej i Hobro

32-årig bilist anholdt på Skivevej i Hobro

På Skivevej i Hobro standsede politiet søndag kl. 12 en bilist, efter at der var opstået mistanke om påvirkning af alkohol. Den 32-årige mand fra Hadsund, der var fører af køretøjet, blev bedt om at puste i alkometeret, hvilket resulterede i et positivt udslag.

Politiassistent Peter Fredsgaard fra Himmerlands Politi i Hobro fortæller, at den 32-årige mand blev anholdt og taget med til en blodprøve for at fastslå alkoholpromillen mere præcist. Derudover blev bilisten også testet for euforiserende stoffer, og denne test gav ligeledes et positivt udslag.

-For at sikre en grundig undersøgelse af påvirkningen blev der taget en blodprøve for både alkohol og euforiserende stoffer til videre brug i sagen, fortæller politiassistent Peter Fredsgaard.

Kørsel under påvirkning af alkohol eller narkotika udgør en alvorlig trussel mod trafiksikkerheden, og politiet ser med stor alvor på disse sager. Den anholdte mand vil blive stillet til ansvar for sine handlinger i henhold til gældende lovgivning, når resultaterne af blodprøverne foreligger.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler