Stegte selvfangede ål med persillesovs blev en succes
Ålegildet på café Nr. 2C i Løgstør blev en så stor succes, at det prøver de igen en anden gang. Fiskehandler Dan Langgaard fik meget ros for en gode mad, han havde lavet. Han var lige som gæsterne klar til at gentage succesen.
-Jeg har haft succes med at tilbyde selvfangede ål til større selskaber. Jeg får oplyst antallet af gæster og så steger jeg ålene og laver den resterende del af retterne på stedet. Han har til formålet købt en tidligere fiskebil, som omdannes til et stort køkken. Det gør det let at lave maden lige ved siden af gæsterne, fortæller Dan Langgaard.
-Jeg garanterer for kvaliteten af ålene, for jeg fanger og flår dem selv. Herefter tilberedes de på en måde, så det bare bliver lækkerier. Sammen med hjemmelavet agurkesalat, ærter med stegte kødstykker, kartofler og persillesovs, nå er succesen hjemme. fortæller Dan Langgaard. Han tilføjer at han allerede nu har en del sommer arrangementer med stegte ål og persillesovs.



