ForsideMariagerfjordMarie scorer topkarakter med nyt, lokalt brød hos Hobro Brød

Marie scorer topkarakter med nyt, lokalt brød hos Hobro Brød

Marie scorer topkarakter med nyt, lokalt brød hos Hobro Brød

Det blev fejret med brød og smil hos Hobro Brød, da Marie Hornhaver Andreasen netop afsluttede sin fagprøve med et flot 12-tal. I samarbejde med bagermester Mads Nymann har hun udviklet et helt nyt surdejsfranskbrød og en surdejsbolle, som nu er en fast del af butikkens sortiment.

Bagermester Mads Nymann glæder sig over Maries succes: “Det er altid dejligt, når ens elever og lærlinge lykkes. Marie har virkelig engageret sig i sin fagprøve, og kunderne har taget godt imod det nye brød.”

En unik fagprøve med fokus på produktudvikling

Marie fortæller, at hendes fagprøve har været en særlig oplevelse, idet den ikke blot var en traditionel salgskampagne, men også involverer udvikling og design af nye produkter. “Det er spændende, at jeg har haft muligheden for at arbejde på denne måde sammen med Hobro Brød. Det har virkelig givet mig meget,” siger Marie.

Bagermester Mads Nymann er stolt af Marie og hendes præstation. “Det er unikt, at vi kan uddanne en salgsassistent her i bagerforretningen. Vi vil være et godt uddannelsessted, hvor eleverne kan udvikle sig maksimalt, og Marie har virkelig sat et stærkt aftryk som vores første salgsassistentelev. Vi ser frem til mange flere spændende projekter i fremtiden.”

Marie Hornhaver Andreasen bliver færdiguddannet som salgsassistent den 1. februar 2025.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler