ForsideMariagerfjordHobro IK skriver med Christopher Bobber Møller

Hobro IK skriver med Christopher Bobber Møller

Hobro IK skriver med Christopher Bobber Møller

Hobro IK oplyser i en pressemeddelse, at de har styrket målmandsteamet med Christopher Bobber Møller, der har fået en kontrakt for hele indeværende år. Den unge målmand har trænet med i den seneste uge og har nu fået fremtiden på plads.

20-årige Christopher Bobber Møller startede sin karriere i Kolding inden turen i ungdomsårene gik til FC Midtjylland, hvor han fik sin første ungdomskontrakt. Herefter var Christopher Bobber Møller forbi Odense Boldklub inden turen gik tilbage til Kolding IF, hvor han blev en del af førsteholdet. I den forgange uge har Christopher Bobber Møller trænet med i Hobro IK, hvor parterne nu er blevet enige om en aftale.

Lars Justesen, teknisk chef i Hobro IK, sætter ord på den nye målmand:

– Christopher er en talentfuld og ung keeper, der er godt skolet fra sin tid i FC Midtjylland og OB. Han har vist sig flot frem i prøveperioden, hvorfor vi har valgt at tilbyde ham en kontrakt. Jeg er glad for at vi er blevet enige og at vores målmandsteam nu er på plads. Christopher er en ung keeper på 20 år, der stadig kan udvikle sig og vi tror på, at vi kan bidrage positivt til hans udvikling.

Christopher Bobber Møller glæder sig til at komme i gang i Hobro IK:

– Mine første indtryk af Hobro IK er ekstremt positivt. Det er virkelig en nem gruppe at komme ind i, hvor jeg er blevet taget godt imod. Jeg er især kommet godt ind på min målmandskollega Andreas samt vores målmandstræner og jeg glæder mig til samarbejdet med dem og holdet ude på banen. Generelt glæder jeg mig, til at komme ordentligt i gang og bidrage til holdet.

Relaterede artikler

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet