ForsideMariagerfjordÆldreministeren besøger Danmarks bedste plejehjem: Teglgården i Als i Mariagerfjord

Ældreministeren besøger Danmarks bedste plejehjem: Teglgården i Als i Mariagerfjord

Ældreministeren besøger Danmarks bedste plejehjem: Teglgården i Als i Mariagerfjord

Plejehjemmet Teglgården, beliggende i Als, har været i rampelyset, efter Danske Seniorer kårede det som Danmarks bedste plejehjem sidste år den 10. november 2023. Bag den enestående anerkendelse ligger ikke kun faglige præstationer, men også den nærende duft af hjemmelavet mad, der spreder glæde blandt beboerne.

Jan Andersen, formand for Udvalget for Sundhed og Omsorg i Mariagerfjord Kommune, udtrykker begejstring over besøget fra ældreministeren og ser frem til at dele de gode erfaringer og praksisser, der har gjort Teglgården til et forbillede for ældrepleje.

– I Mariagerfjord Kommune har vi i mange år vist, at vores plejecentre gør et godt stykke arbejde og skaber nogle gode hjem for beboerne. Sidste år fik resten af Danmark så også øje på dét arbejde der udføres på især Teglgården i Als. På mandag kommer Ældreminister Mette Kierkgaard på besøg om formiddagen, hvor jeg glæder mig til, sammen med de øvrige deltagere, at vise og fortælle hende om arbejdet bag plejecenterets succes og inspirere til en bedre ældrepleje på landsplan, fortæller udvalgsmand Jan Andersen til Mariagerfjordposten.dk.

Jan Andersen
Jan Andersen (V) Formand for Udvalget for Sundhed og Omsorg i Mariagerfjord Kommune

Programmet for Ministerbesøget:

  • Velkomst og Orientering: Plejecenterets leder, Heidi Jensen, vil byde velkommen og præsentere Teglgårdens fokusområder for ældrepleje.
  • Rundvisning og Dialog: Ældreministeren vil deltage i en rundvisning og have dialog med beboere og pårørende, der deler deres personlige oplevelser og perspektiver på den exceptionelle pleje, de modtager på Teglgården.

Deltagere i Ministerbesøget:

  • Ældreministeren
  • Borgmester Mogens Jespersen
  • Formand for Udvalget for Sundhed og Omsorg, Jan Andersen
  • Næstformand for Udvalget for Sundhed og Omsorg, Mette Riis Binderup
  • Fungerende fagchef fra Ældre og Omsorg, Kit Borup
  • Direktør Søren Aalund

– Besøget giver os en unik mulighed for at fremhæve og dele vores bedste praksisser inden for ældrepleje med Ældreministeren. Plejehjemmet Teglgården og Mariagerfjord Kommune er stolte af at vise, hvordan dedikation, kvalitet og en hjemlig atmosfære har skabt Danmarks bedste plejehjem, slutter udvalgsformanden.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler