ForsideMariagerfjordSalgsrekord hos Allessko: Thomas takker kunderne

Salgsrekord hos Allessko: Thomas takker kunderne

Salgsrekord hos Allessko: Thomas takker kunderne

Søndag den 22. september 2024 blev en dag for historiebøgerne, da Allessko i Hadsund afholdt en ekstraordinær Sneakers Dag, der resulterede i en salgsrekord for det populære amerikanske mærke Skechers. Indehaver Thomas Jensen udtrykker sin glæde over den overvældende opbakning fra kunderne og sender en stor tak til alle, der lagde vejen forbi butikken.

Thomas takker kunderne
“Vi glædede os virkelig til at præsentere alle de spændende nyheder fra Skechers, som vi havde fået hjem”, fortæller Thomas Jensen til Himmerlandsposten.dk mens han begejstret kigger på søndagens salgstal, der viser et rekordstort antal solgte par af den populære sneakers. “Sneakers er en essentiel del af garderoben for mange, og hos os vi vil gerne sikre, at vores kunder går efteråret i møde med både stil og komfort og havde derfor inviteret til søndagsåbent med ekstra fokus på sneakers, og den indbydelse må man sige at kunderne tog imod.

En festdag for Sneaker-elskere
Fra klokken 11 til 15 åbnede Allessko dørene for en søndag fyldt med fantastiske tilbud og de nyeste skonyheder. Dagen bød på præsentation af efterårets nyeste sneakers fra kendte mærker, med særligt fokus på Skechers, som er kendt for deres komfort og moderne design. Kunderne havde mulighed for at opleve hele kollektionen og finde deres favoritpar.

“Vi solgte mange par sko i søndags, men ikke alle sammen,” siger Thomas med et smil. “Så hvis du ikke nåede forbi i weekenden, kan vi naturligvis stadigvæk hjælpe dig i butikken.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler