ForsideVesthimmerlandTo tilfælde af banksvindel mod ældre på én dag i Løgstør -...

To tilfælde af banksvindel mod ældre på én dag i Løgstør – Samme signalement af “bankmand”

To tilfælde af banksvindel mod ældre på én dag i Løgstør – Samme signalement af “bankmand”

Himmerlands Politi oplyser, at der tirsdag eftermiddag blev anmeldt to tilfælde af banksvindel rettet mod ældre borgere i Løgstør og omegn. Ifølge politikommissær Jesper Fredsgaard har ukendte gerningsmænd udgivet sig for at være fra ofrenes bank og på den måde narret dem til at udlevere kontanter og dankort.

Det ene bedrageri fandt sted på Jernbanegade i Løgstør kl. 11.30, hvor en 74-årig kvinde og en 80-årig mand blev udsat for svindel. De blev ringet op af en mand, som udgav sig for at være fra deres bank, hvorefter en anden person blev sendt til deres hjem for at modtage kontanter og dankort. Efterfølgende er der blevet hævet over 10.000 kroner på begge ofres dankort.

Kort før, kl. 10.30, blev en 82-årig kvinde i Overlade udsat for samme form for svindel med samme fremgangsmåde. Også her blev dankort udleveret, og efterfølgende blev der hævet 10.000 kroner.

Gerningsmanden beskrives som dansk af udseende og dansktalende, 25-30 år gammel, spinkel af bygning, ca. 180 cm høj med mørkblond mellemlangt hår. Han var iført en beigefarvet kasket, som var vendt omvendt, samt et brunt habitsæt.

Politiet efterforsker begge sager og opfordrer borgere, der har oplysninger, til at kontakte dem på telefon 114. Derudover understreger politiet vigtigheden af, at man aldrig udleverer personlige oplysninger, som bankoplysninger, til fremmede. Hvis man er i tvivl, bør man altid kontakte sin bank eller politiet direkte.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler