ForsideMariagerfjordLyserød Lørdag: Støt Brysterne med Hadsund Handel og Turisme

Lyserød Lørdag: Støt Brysterne med Hadsund Handel og Turisme

Lyserød Lørdag: Støt Brysterne med Hadsund Handel og Turisme

Lørdag d. 5. oktober 2024 donerer lokale butikker 10% af omsætningen til Kræftens Bekæmpelse

Lørdag d. 5. oktober 2024 står Hadsund Handel og Turisme bag en vigtig indsats for Kræftens Bekæmpelses kampagne ‘Støt Brysterne’. I en lang række butikker vil der blive doneret 10% af dagens omsætning til kampen mod brystkræft.

Sidste år satte Hadsund rekord som den by i Himmerland, der donerede mest til formålet, og i år er målet at gøre det igen. Thomas Jensen fra Allessko, medlem af planlægningsgruppen, siger:
”Vi er enormt stolte af det, vi opnåede sidste år, og håber, at borgerne vil bakke op igen. Ved at besøge butikkerne eller bare tage en gåtur igennem byen, hjælper man os med at skabe det liv, vi alle ønsker i Hadsund.”

Selv hvis man ikke planlægger at købe noget, opfordres folk til at komme forbi, opleve byens stemning og støtte det lokale handelsliv.

For dem, der ønsker at støtte yderligere, arrangerer Fodslaw en gåtur kl. 13:00, hvor det koster 10 kroner ved at deltage. Alle indtægter fra turen går direkte til Kræftens Bekæmpelse. Gåturen, der starter fra torvet midt på gågaden, er både let tilgængelig og en hyggelig måde at støtte et godt formål på.

Kom og vær en del af Lyserød Lørdag i Hadsund og støt kampen mod brystkræft.

Relaterede artikler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Seneste artikler